Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turva vuokraa

Kiinteistösijoitukset ovat osa Turvan sijoitustoimintaa ja keskinäisessä yhtiössä sijoitustoiminta turvaa etenkin omistaja-asiakkaiden etuja. Siksi Turvan vuokraustoimintaa ohjaavat mm. seuraavat periaatteet:

  • Tarjoamme hyvätasoisia, markkinahintaisia vuokra-asuntoja ensisijaisesti palkansaajille, palkansaajaperheille, heidän aikuistuville perheenjäsenilleen (myös opiskelijoille) sekä eläkeläisille. Asukasvalinnassa katsomme eduksi, jos vakuutuksesi ovat Turvassa. Kohteiden tiedot ja vuokrahakemukset löydät alla olevien kohteiden sivuilta.
  • Vuokraamme toimisto- ja liiketiloja luotettaville ja maksukykyisille toimijoille. Yritysvuokralaisten valinnassa on suosittu taloudeltaan vakaita pitkäaikaisia vuokralaisia, jotka ovat tuottaneet kaupunkiin mm. terveys-, hyvinvointi- sekä kulttuuripalveluita. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää.

Vuokrasopimukset

Onko sinulla kysyttävää esim. sopimusmuutoksesta, vuokrahinnoista tai vesimaksuista? Voit lähettää sähköpostia meille osoitteeseen vuokraus (ät) turva.fi tai soittaa 040 506 3434.

Jos irtisanot asuntosi, tulee sinun täyttää oheinen irtisanomisilmoitus ja postittaa se Turvaan. Irtisanomisilmoituksen voi myös skannata pdf muodossa allekirjoitettuna osoitteeseen vuokraus (ät) turva.fi.

Paperiset vuokrasopimukset ja irtisanomisilmoitukset toimitetaan osoitteella:
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva
Terhi Seppälä
Järvensivuntie 3
33100 Tampere

Isännöitsijä

Ole isännötsijään yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää autopaikoista, saunavuoroista, korjauksista, vikailmoituksista, huollosta tai siivouksesta.
Isännöinti Ilkka Saarinen Oy
Insinöörinkatu 40
33720 TAMPERE
03 3390 0100
www.iisoy.fi

Kiinteistöhuolto

Muuttaessasi asuntoon sekä pois, sinun tulee tehdä kiinteistöhuoltoyhtiölle lähtö- ja tuloilmoitus.
HH Kiinteistöpalvelut Oy
Kanjoninkatu 4
33720 Tampere
010 3950 395
www.hhkp.fi