Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turva vuokraa

Kiinteistösijoitukset ovat osa Turvan sijoitustoimintaa ja keskinäisessä yhtiössä sijoitustoiminta turvaa etenkin omistaja-asiakkaiden etuja. Siksi Turvan vuokraustoimintaa ohjaavat mm. seuraavat periaatteet:

  • Tarjoamme hyvätasoisia, markkinahintaisia vuokra-asuntoja ensisijaisesti palkansaajille, palkansaajaperheille, heidän aikuistuville perheenjäsenilleen (myös opiskelijoille) sekä eläkeläisille. Asukasvalinnassa katsomme eduksi, jos vakuutuksesi ovat Turvassa. Kohteiden tiedot ja vuokrahakemukset löydät alla olevien kohteiden sivuilta.

Asuinhuoneiston kuntotarkastuslomake

Täytä ja lähetä asuinhuoneiston kuntotarkastuslomake kätevästi sähköisesti.
Lähetä kuntotarkastuslomake

Vuokrasopimukset

Onko sinulla kysyttävää esim. vuokrasopimuksesta, vuokran maksusta, vuokrahinnoista tai vesimaksuista? Voit lähettää sähköpostia meille osoitteeseen vuokraus(at)turva.fi tai soittaa 040 506 3434.

Jos irtisanot asuntosi, tulee sinun täyttää oheinen irtisanomisilmoitus ja postittaa se Turvaan. Irtisanomisilmoituksen voi myös skannata pdf muodossa allekirjoitettuna osoitteeseen vuokraus(at)turva.fi.

Vuokrasopimuksen irtisanomisilmoitus (pdf)

Paperiset vuokrasopimukset ja irtisanomisilmoitukset toimitetaan osoitteella:
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva
Terhi Seppälä
Järvensivuntie 3
33100 Tampere

Isännöitsijä

Ole isännötsijään yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää autopaikoista, saunavuoroista, vikailmoituksista tai yleisten tilojen siivouksesta.

Isännöinti Ilkka Saarinen Oy
Insinöörinkatu 40
33720 TAMPERE
03 3390 0100
www.iisoy.fi

Kiinteistöhuolto

Muuttaessasi asuntoon sekä pois, sinun tulee tehdä kiinteistöhuoltoyhtiölle tulo- ja lähtöilmoitus. Voit olla yhteydessä kiinteistöhuoltoon myös oven avauksesta, huoltotöistä ja korjauksista, talonkirjaotteista sekä porrastaulujen ja ovien nimien vaihdoista.

HH Kiinteistöpalvelut Oy
Viinikankatu 53
33800 Tampere
010 3950 395
www.hhkp.fi