Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Företagskunder

Alla försäkringar från den egna kontaktpersonen

Som företagare erbjuder Turva mångsidiga försäkringar och personlig, beprövad service. Samma kontaktperson sköter behändigt alla försäkringar såväl för ditt företag som för dig och din familj.

Vi skyddar dig, eftersom företagaren har andra saker att ta hand om

Taktiken med en centraliserad försäkringspalett sparar inte bara tid och besvär, den säkerställer också att dimensioneringen av försäkringar är rätt. Tillsammans med din kontaktperson ser ni till att det som behöver försäkras, får en omfattande men kontrollerad försäkring, utan överlappningar. Centraliseringen ger dig också en ekonomisk fördel. Du får 8 procent rabatt på dina personliga försäkringar när ditt företag är försäkrat i Turva. Du får rabatt på såväl hemförsäkringen som frivilliga bil- och personförsäkringar.

Turvas försäkringspalett för företagare

  • arbetslivets lagstadgade försäkringar

  • försäkringar för företagets egendom och verksamhet

  • fastighetsförsäkringar

  • frivilliga personförsäkringar: olycksfalls-, sjukvårds-, rese- och livförsäkringar

  • bilförsäkringar

  • hemförsäkringar

När ditt företags försäkringar är hos Turva får du en kontinuerlig rabatt på 8 procent på dina privata försäkringar. Om du eller din familjemedlem hör till ett fackförbund får du, istället för 8 procent, upp till 10 procent rabatt på både hemförsäkringen och frivilliga bil- och personförsäkringar.

När du tar en hemförsäkring hos oss och dessutom tecknar en eller flera andra försäkringar, får du ytterligare 10 procent ägarrabatt på alla dina personliga premier! Rabatterna gäller inte trafikförsäkringen.

Kontaktuppgifter för företagskunder

Kundtjänst 010 195 107 (mån–fre 9–17)
Ersättningstjänsten 010 195 108 (mån–fre 9–16)