Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yritysten yksityistapaturmavakuutus

Vapaaehtoisella tapaturmavakuutuksella voidaan täydentää työntekijän vakuutusturvaa tai vakuuttaa toimintaan osallistuvia henkilöitä, jotka eivät kuulu työtapaturma- ja ammattitautilain piiriin.

Yrityksen vakuutukset mitoitetaan tarpeen mukaan. Ota yhteyttä Turvaan, niin kerromme mielellämme lisää.

Mitä vakuutus korvaa?

Tapaturman hoitokulut

Vakuutuksesta korvataan yllättävästä tapaturmasta aiheutuneita hoitokuluja. Tällaisia hoitokuluja ovat esimerkiksi lääkärinpalkkiot, tapaturmavamman vaatima leikkaushoito, fysikaalinen hoito ja lääkkeet.

Tapaturman aiheuttama pysyvä haitta

Jos tapaturmasta jää hyvästä hoidosta huolimatta pysyvä haitta, maksetaan vakuutuksesta pysyvän haitan korvausta. Korvauksen suuruuteen vaikuttaa valitun korvausmäärän lisäksi haitan vakavuus, joka määritetään lääketieteellisin perustein. Pysyvän haitan korvaus on vakuutuksen valinnainen lisäturva.

Tapaturmainen kuolema

Menetettyä läheistä ei korvaa mikään, mutta tapaturmaisen kuoleman sattuessa vakuutuksesta maksetaan korvausta omaisille. Kuolemankorvaus on vakuutuksen valinnainen lisäturva.

Tapaturman aiheuttama ohimenevä työkyvyttömyys

Jos tapaturmasta aiheutuu työkyvyttömyysaikaa, maksetaan vakuutuksesta sovittu päiväkorvaus. Päiväkorvaus on vakuutuksen valinnainen lisäturva.