Kaskovakuutus

Kaskovakuutus korvaa omalle ajoneuvolle sattuneita vahinkoja.

Liikennevakuutus ei korvaa omalle ajoneuvolle sattuneita vahinkoja, joten sen lisäksi kannattaa ottaa vapaaehtoinen kaskovakuutus. Vapaaehtoinen kaskovakuutus korvaa omalle ajoneuvolle aiheutuneita vahinkoja monenlaisissa vahingoissa.

Turvassa vakuutat yrityksen ajoneuvot helposti ja joustavasti. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa vakuutusten sisällöstä ja itsellesi parhaasta vakuutusratkaisusta.

Lyhyesti

  • Kaskovakuutus korvaa monenlaisia vahinkoja valitsemasi vakuutuspaketin laajuuden mukaan, esim. kolarointi-, luonnonilmiö-, ilkivalta- ja palovahinkoja.
  • Ajoneuvosopimuksella valitset vakuutusturvan ajoneuvoryhmittäin, omavastuun ja laskutustavan. Lue lisää.
  • Kun hankit uuden ajoneuvon, se saa sopimuksen mukaisen vakuutusturvan. Sopimuksen avulla pidät ajoneuvojen vakuutusturvan ajan tasalla myös silloin, kun ajoneuvot vaihtuvat.

Kolme erilaista laskutussopimusta

Jokaiseen sopimukseen liittyy aina myös laskutussopimus. Sillä sovitaan ja määritellään esimerkiksi laskutusjaksot sekä muutosten vaikutukset laskutukseen. Ellei toisin sovita, laskut toimitetaan postitse, mutta muutkin tavat kuten sähköinen lasku ovat mahdollisia.

Peruslaskutussopimus on sopivin vaihtoehto silloin kun halutaan kaikki samaan aikaan erääntyvät maksut samalle laskulle. Jos muutos kohdistuu jo maksettuun vakuutukseen, Turva joko palauttaa ylimääräisen maksun tai lähettää lisälaskun. Yleensä hyvitykset palautetaan aina.

Ajoneuvokohtaisessa laskutuksessa jokainen ajoneuvo on omalla laskullaan. Jokaisesta muutoksesta lähtee joko uusi lasku tai hyvitys.

Erikoislaskutussopimus eroaa peruslaskutussopimuksesta siinä, että jokaisesta muutoksesta ei lähde uutta laskua, vaan laskut lähetetään sovituin määrävälein.

Kaskovakuutuspaketit - Vertailutaulukko

 

Turvakasko

Hirvi-, ilkivalta-, palo- ja varkausvakuutus

Ilkivalta-, palo- ja varkausvakuutus

Kolarointi
HIrvi
Ilkivalta
Luonnonilmiö
Palo
Varkaus
Vastuu
Oikeusturva
Autopalvelu
Lunastusetu
Lasi
valinnainen
Keskeytys/Sijaisauto
valinnainen
Rahoitus

Vakuutustuotteisiin liittyvää lisätietoa

Liikennekäytöstä poisto

Auton liikennevakuutusmaksusta annetaan hyvitystä liikennekäytöstä poiston ajalta. Muiden ajoneuvojen liikennevakuutusmaksun saat katkeamaan irtisanomalla kirjallisesti liikennekäytöstä poistetun ajoneuvosi vakuutuksen. Autojen kaskovakuutuksen osalta hyvitetään kolarointivakuutuksen osuus.

Voit ilmoittaa ajoneuvolle liikennekäytöstä poiston Traficomin ajoneuvorekisteriin Turvan verkkopalvelussa, toimistollamme, Traficomin verkkopalvelussa tai katsastusasemalla.

Liikennekäytöstä poisto on maksullinen rekisterimuutos. Liikennekäytöstä poistetulla ajoneuvolla ei saa ajaa. Tee uusi rekisteri-ilmoitus liikennekäyttöön otosta, ennen kuin käytät ajoneuvoa liikenteessä. Jos olet irtisanonut ajoneuvon liikennevakuutuksen, ota uusi vakuutus ennen liikennekäyttöön ottoa. Liikennekäyttöön otto on maksuton rekisteri-ilmoitus.
Lisätietoja liikennekäytöstä poistosta saat Traficomin verkkosivuilta.

Vakuutus ulkomailla

Turvan autovakuutus on pääsääntöisesti voimassa kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolisissa vihreän kortin sopimusmaissa.

Tarkista voimassaoloalueen poikkeukset kaskovakuutusehdoista tai ottamalla yhteyttä Turvaan.

Vakuutusmaksu

Vakuutusmaksu määräytyy mm. ajoneuvon merkin ja mallin, teknisten ominaisuuksien ja käyttötarkoituksen sekä käyttökunnan mukaan.


Katso myös:

Liikennevakuutus korvaa henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja.
Liikennevakuutus

Liikennevakuutus korvaa henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja.

Turvaa yrityksesi kiinteistöt, koneet ja laitteet.
Omaisuusvakuutukset

Turvaa yrityksesi kiinteistöt, koneet ja laitteet.

Turvaa yrityksesi erilaiset vastuut ja turvaa toiminnan jatkuvuutta.
Toiminnan vakuutukset

Turvaa yrityksesi toiminnan jatkuvuus.

Matkavakuutus yrityksille ja yrittäjille Turvasta
Matkavakuutus

Matkavakuutus yrityksille ja yrittäjille