Yrittäjän alennukset

8 %:n yrittäjäalennus

Saat Turvasta 8 % alennuksen henkilökohtaisista vakuutuksistasi, kun omistamasi yritys on vakuutettu Turvassa. Alennuksen saa sekä kotivakuutuksesta että vapaaehtoisista auto- ja henkilövakuutuksista.

Yrittäjänä saat myös oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa yrityksesi vakuutusasioissa sekä henkilökohtaisissa ja perheesi vakuutuksissa. Näin saat kaikki elämäsi vakuutukset kuntoon yhdeltä istumalta.

Alennuksen saadaksesi ota yhteyttä Turvaan

  1. Soita palvelunumeroomme 01019 5107, joka on avoinna ma–pe klo 8–17. Yritysasiakkaana voit hoitaa myös omat henkilökohtaiset vakuutusasiasi samassa numerossa.
  2. Varaa aika yrityskäynnille, tapaamiseen lähimmässä toimistossa tai puhelinneuvotteluun. Oma yhteyshenkilösi tulee mielellään vierailemaan yrityksessäsi.

    VARAA AIKA
  3. Lähetä sähköpostia meille osoitteeseen yrityspalvelu(ät)turva.fi.
  4. Tai piipahda lähimpään toimistoomme. Katso yhteystiedot.

Turvassa omistaja-asiakkaat saavat alennusta koti-, henkilö- ja ajoneuvovakuutusmaksuistaan asiakassuhteen keston perusteella. Mikäli olet oikeutettu 8 %:n yrittäjäasiakkaan alennukseen, saat lisäksi heti 5 %:n omistaja-asiakkaan alennuksen. Normaalisti alennuksen saa vasta yhden vuoden asiakassuhteen jälkeen.

Asiakkuus Turvassa kannattaa. Ota yhteyttä ja hoidetaan sekä yrityksesi että henkilökohtaiset vakuutuksesi kerralla kuntoon!

Palvelemme yritysasiakkaita myös chatissä.

Oletko ammattiliiton jäsen?

Mikäli sinä tai perheenjäsenesi kuulutte ammattiliittoon, saat meiltä vielä tuntuvammat edut: jatkuvan 10 % alennuksen sekä kotivakuutukseen että vapaaehtoisiin auto- ja henkilövakuutuksiin 8 % yrittäjäasiakkaan alennuksen sijaan.

Liiton jäsenenä olet oikeutettu myös 5 % omistaja-asiakasalennuksen heti ensimmäisestä vakuutuskaudesta alkaen, mikäli otat Turvasta kotivakuutuksen tai liikennevakuutuksen.

Omistaja-asiakkuuden jatkuttua viisi vuotta olet oikeutettu 7 % omistaja-asiakasalennukseen ja kymmenen vuoden asiakkuuden jälkeen alennus on jo 10 %. Keskittämällä perheen vakuutukset Turvaan saat 7 % omistaja-asiakasalennuksen ensimmäisestä vakuutuskaudesta alkaen.