Loukkaannuin vapaa-aikana

Tapaturmavakuutuksesta korvataan tapaturman aiheuttamia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita ja lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia ja lääkkeitä. Vakuutukseen saattaa sisältyä myös päivärahakorvaus tai korvaus pysyvästä lääketieteellisestä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta.

Toimi näin

  1. Hakeudu lääkärin vastaanotolle valitsemaasi hoitolaitokseen, esimerkiksi Pihlajalinnaan, Mehiläiseen tai Terveystaloon. Muista ottaa Kela-korttisi mukaan yksityiselle lääkäriasemalle.

  2. Pyydä lääkäriltä käynnin yhteydessä hoitokertomusteksti.

  3. Maksa hoitokulusi ensin itse ja hae sen jälkeen niistä korvausta.

  4. Ilmoita vahingosta sähköisellä lomakkeella.

    Tee tapaturmavahinkoilmoitus

  5. Mikäli sinun täytyy toimittaa hakemuksen perusteena olleet tositteet yhtiöömme, saat siitä tarkemmat ohjeet heti hakemuksen täytettyäsi tai otamme sinuun erikseen yhteyttä.

  6. Voit hakea maksusitoumusta lääkärin määräämään magneettitutkimukseen tai toimenpiteeseen. Pyydä tällöin hoitolaitosta toimittamaan lääkärinlausunto yhtiöömme. Saat tiedon päätöksestä tekstiviestillä tai postitse. Yksittäiset lääkärikäynnit, laboratorio-, ultraääni- ja röntgentutkimukset tulee ensin maksaa itse.

Katso, oletko vakuutettuna ammattiliittosi jäsenvakuutuksen kautta. Voit tutustua tarkemmin liittosi jäsenvakuutusehtoihin räätälöidyillä liittosivuilla.