Vinkit ja linkit

Turva vuokraa

Näiltä sivuilta löydät monia hyödyllisiä vinkkejä ja linkkejä erilaisista asioista.

Vinkkaamme ajankohtaisista asioista myös Turvan somekanavissa:

Facebook

Twitter

Instagram

Blogi

Seuraa, tykkää ja keskustele kanssamme!

Yrittäjäasiakkaillemme alennusta henkilökohtaisista vakuutuksista

Nyt saat Turvasta 8 %:n alennuksen henkilökohtaisista vakuutuksistasi, kun omistamasi yritys on vakuutettu Turvassa. Alennuksen saa sekä kotivakuutuksesta että vapaaehtoisista auto- ja henkilövakuutuksista.

Alennuksen voi saada uusiin ja vanhoihin vakuutussopimuksiin.

Alennuksen saadaksesi ota yhteyttä Turvaan joko soittamalla palvelunumeroomme 01019 5110, joka on avoinna ma–pe 8.00–18.00, tai piipahtamalla lähimpään toimistoomme.

Turvassa omistaja-asiakkaat saavat alennusta koti-, henkilö- ja ajoneuvovakuutusmaksuistaan asiakassuhteen keston perusteella. Mikäli olet oikeutettu 8 %:n yrittäjäasiakkaan alennukseen, saat myös heti 5 %:n omistaja-asiakkaan alennuksen. Normaalisti alennuksen saa vasta yhden vuoden asiakassuhteen jälkeen.

Oletko ammattiliiton jäsen?

Mikäli sinä tai perheenjäsenesi kuuluu ammattiliittoon, saat meiltä vielä tuntuvammat edut: jatkuvan 10 %:n alennuksen sekä kotivakuutukseen että vapaaehtoisiin auto- ja henkilövakuutuksiin 8 %:n yrittäjäasiakkaan alennuksen sijaan.

Liiton jäsenenä olet oikeutettu myös 5 % omistaja-asiakasalennuksen heti ensimmäisestä vakuutuskaudesta alkaen, mikäli otat Turvasta kotivakuutuksen tai liikennevakuutuksen.
Omistaja-asiakkuuden jatkuttua viisi vuotta olet oikeutettu 7 % omistaja-asiakasalennukseen ja kymmenen vuoden asiakkuuden jälkeen alennus on jo 10 %. Keskittämällä perheen vakuutukset Turvaan saat 7 % omistaja-asiakasalennuksen ensimmäisestä vakuutuskaudesta alkaen.

Asiakkuus Turvassa kannattaa. Ota yhteyttä ja hoidetaan sekä yrityksesi että henkilökohtaiset vakuutuksesi kerralla kuntoon!

Milloin ajoneuvolle kannattaa tehdä liikennekäytöstä poisto?

Jos vietät pitkiä jaksoja niin, ettet käytä ajoneuvoa lainkaan, se kannattaa poistaa tilapäisesti liikennekäytöstä, eli tehdä liikennekäytöstä poisto. Kausiluonteisessa käytössä oleville ajoneuvoille, kuten mopoille ja moottorikelkoille, poistoa ei kuitenkaan välttämättä tarvitse tehdä.

Lue lisää