Turvan kaskovakuutukset tammi–maaliskuussa -50 prosenttia

9.1.2018 - Tuoteuutiset

Henkilöauto

Oletko muistanut huolehtia kattavasta vakuutusturvasta myös autollesi? Tiesitkö, että liikennevakuutuksesta korvataan vain onnettomuuteen syyttömän osapuolen ajoneuvolle sattuneita vahinkoja?

Kaskovakuutus kannattaa ottaa, tunsi itsensä miten hyväksi kuskiksi tahansa. Ajoneuvolle voi nimittäin sattua vahinkoja, vaikka autoa ei käyttäisi ollenkaan. Esimerkiksi auto voi joutua ilkivallan kohteeksi.

Nyt on kreivin aika hoitaa menopelisi vakuutusturva kuntoon. Turva nimittäin tarjoaa 50 prosentin alennuksen kaskovakuutusten ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista, kun hankit vakuutuksesi verkosta tammi–maaliskuussa.

Alennus koskee henkilö- ja pakettiautojen kaskovakuutuksia, joiden alkamispäivä on 5.1.–31.3., ja alennus on saatavilla Turvan kolmeen kaskotuotteeseen

  • Peruskaskoon
  • Turvakaskoon
  • Liittokaskoon

Liittokasko on vakuutuksista kattavin, ja tarjoamme sitä yksinoikeudella ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Siihen kuuluu tavallisten kaskoturvien lisäksi mm. lunastusetu, laaja sijaisautoetu ja bonusetu, jonka ansioista bonus ei alene seuraavan kolarointivahingon sattuessa.

Hoida siis oman menopelisi vakuutusturva kuntoon Turvan verkkokaupassa!

Lue, mitä liikennevakuutus ja mitä kaskovakuutus korvaavat.

Katso myös: