Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turvaa elämäsi tärkein paikka – kotivakuutukset -20 % elokuun loppuun saakka

1.7.2019 - Kotivakuutus

Pieniä, suuria, värikkäitä ja hillittyjä. Moderneja, ajan kultaamia, tarkasti järjesteltyjä ja sellaisia, joissa tavaroilla ei ole pysyvää osoitetta. Koteja on joka lähtöön, ja niistä jokainen on asukkailleen se tärkein paikka.

Koti on elämistä varten. Arjen askareita, imurointia ja ruuanlaittoa. Yhteistä aikaa läheisten kanssa, toisinaan myös juhlan hetkiä. Joskus sattuu myös vahinkoja. Astianpesukone hajoaa, puhelin putoaa vessanpönttöön tai polkupyörä varastetaan. Jos vahinkoja jää pelkäämään, voi jäädä paljon elämää elämättä.

Onneksi useimpia kotona sattuvia harmeja vastaan voi varautua. Kotivakuutuksen avulla voit turvata koti-irtaimistosi haluamallasi laajuudella niitä vahinkoja ja riskejä vastaan, joita et tahdo kohdata yksin. Tutustu kotivakuutukseen tarkemmin täällä.

Tutustu kampanjan ehtoihin ja tartu tarjoukseen

Saat 1.7.-31.8.2019 ostetusta Turvan kotivakuutuksesta 20 % alennuksen. Alennus koskee uusia, täysarvollisia koti-irtaimiston vakuutuksia ja sen saa ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Alennuksen saa myös vaihtaessaan koti-irtaimiston vakuutuksen turvantason laajemmaksi kampanja-aikana.

Alennus ei koske huvilairtaimiston tai vapaa-ajan asunnon irtaimistoa, rakennusten vakuutuksia, venevakuutuksia, lemmikkivakuutuksia tai vastuu- ja oikeusturvavakuutuksia.

Ammattiliiton jäsenenä saat lisäksi jatkuvan 10 % alennuksen kotivakuutuksesta, kuten muistakin jatkuvista vapaaehtoisista vakuutuksistamme. Lue lisää ammattiliiton jäsenen eduista täällä.

Soita meille, pistäydy käymään tai tartu tarjoukseen verkkokaupassa

Hyödynnä etu soittamalla meille 01019 5110 arkisin klo 8-18, pistäytymällä toimipaikoissamme tai klikkaamalla itsesi verkkokauppaamme tästä. Verkkokaupassa saat alennuksen kampanjakoodilla KOTI2019. Toimipaikkojemme yhteystiedot löydät täältä.

Katso myös: