Turvan henkilövakuutuksista turvaa arkeen

3.5.2019 - Tuoteuutiset

Turvan henkilövakuutuksista turvaa arkeen

Terveydellä on valtava merkitys jokaisen arjessa. Eteesi voi tulla tilanteita, joissa esimerkiksi sairaus tai tapaturma asettaa sinut, perheesi ja taloutenne koetukselle. Henkilövakuutuksella voit varautua sairauden tai tapaturman aiheuttamiin yllättäviin kuluihin ja saat itsellesi mielenrauhaa. Kun vakuutus tuo turvaa odottamattomissa elämänkäänteissä, on mielen päällä yksi huoli vähemmän.

Kevään henkilövakuutus-kampanjan aikana 3.-10.5.2019 Turva tarjoaa seuraaviin henkilövakuutuksiin 50% alennuksen: Junioriturva Plus -lapsivakuutus, Lapsen tapaturmavakuutus, Lapsivakuutuksen varaus, Aikuisen sairausvakuutus, Täysajan tapaturmavakuutus ja Jatkuva matkavakuutus.

Tarjous koskee uusia henkilövakuutuksia ja alennuksen saa ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta 10.5.2019 alkaviin yksityishenkilön vakuutuksiin. Kampanja ei ole voimassa verkkokaupassa. Tutustu lisää alennustuotteisiin ja kampanjaan.

Muistathan tarkistaa, onko oma ammattiliittosi hankkinut sinulle henkilövakuutuksia. Jos liittosi on esimerkiksi hankkinut sinulle matkustajavakuutuksen, et välttämättä enää tarvitse henkilökohtaista matkustajavakuutusta. Mahdollisten päällekkäisyyksien tarkistamiseen on hyvä tarvittaessa pyytää apua omasta vakuutusyhtiöstä.

Lue lisää Turvan henkilövakuutus-kampanjasta

Katso myös: