Haemme vakuutusedustajia Saloon, Lappeenrantaan ja Kotkaan

7.3.2019 - Rekrytointi

Tule töihin Turvaan!

Haemme vakuutusedustajia Salon, Lappeenrannan ja Kotkan/Kymen myyntialueille. Turvassa toimii eri puolilla Suomea noin 70 päätoimista vakuutusedustajaa, jotka itsenäisinä yrittäjinä myyvät Turvan vakuutuksia.

Vakuutusedustajan tehtävä sopii sinulle, jos olet aktiivinen, myyntihenkinen ja pidät ihmisten parissa toimimisesta. Voit määrätä itse työskentelyaikasi ja rakentaa omat tavoitteesi.

Autamme jokaisen edustajan uran alkuun koulutuksella, jonka jälkeen edustaja toimii yrittäjänä Turvan organisaation tuella. Toiminnan alussa tuemme taloudellisesti (6 kk) ja tarjoamme käyttöön nykyaikaiset toimitilat keskeisellä sijainnilla. Sinusta voi tulla itsenäinen Turvan vakuutusedustaja aikaisemmasta työ- ja koulutustaustastasi riippumatta.

Jos olet kiinnostunut reilujen vakuutusten myymisestä ja omaehtoisesta työskentelystä kannustavassa ympäristössä, ota yhteyttä!

Lue lisää vakuutusedustajan työstä ja jätä hakemuksesi sekä CV rekrytointisivujemme kautta 31.3.2019 mennessä

Lisätietoja

  • Salon myyntialue: aluepäällikkö Jyri Isotupa, puh. 040 759 4130 tai sähköpostitse jyri.isotupa@turva.fi
  • Kotkan/Kymen myyntialue ja Lappeenrannan myyntialue: aluepäällikkö Jouni Kaleva puh. 0400 405 550 tai sähköpostitse jouni.kaleva@turva.fi

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalaan liittyvät hyvämaineisuusvaatimukset (IDD, laki vakuutusten tarjoamisesta), ja se varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Lisätietoa 1.10.2018 voimaan astuneesta laista Finanssivalvonnan sivuilta.


Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on kotimainen vahinkovakuutusyhtiö. Keskinäisyys tarkoittaa sitä, että asiakkaat eli vakuutuksenottajat omistavat Turvan. Toiminta-ajatuksenamme on huolehtia omistaja-asiakkaidemme taloudellisesta turvallisuudesta ja olla ammattiliittojen ainutlaatuinen kumppani. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella.

Katso myös: