Lomaliikenne vilkkaimmillaan, hätäpalvelumme auttaa 24/7

22.2.2019 - Turva mukana

Joulun liikenteestä odotetaan jälleen vilkasta.

Jos auton kanssa tulee pulmia tai lomalla sattuu jotain ikävää, voit kääntyä hätäpalvelumme puoleen ympäri vuorokauden. Poimi numero ja toimintaohjeet talteen!

Etelä-Suomi on hiihtolomaillut tällä viikolla ja vilkkain paluuliikenne ajoittuu tulevalle viikonlopulle. Samaan aikaan myös keskinen Suomi aloittaa lomailun ja menoliikenne sen osalta starttaa, joten maanteillä voi olla ruuhkaa. Vaihtelevat sääolosuhteet ja sahaava lämpötila tekevät tienpinnoista liukkaita, joten erityistä malttia ja tarkkuutta tarvitaan nyt liikenteeseen.

Jos autosi jättää hiihtolomareissulla tielle tai sinulle sattuu muu vahinko liikenteessä, soita 24h hätäpalveluumme 01019 5111. Sieltä saat avun auton hinaukseen ja matkan jatkamiseen.

Turvallista matkaa ja ihanaa hiihtolomaa!

Jos sairastut tai joudut tapaturmaan matkalla

Talvilomalla tapahtuu mukavia asioita, tai aina ei niin mukavia. Ihan kaikkeen ei itse voi vaikuttaa, eikä ihan kaikkea voi vakuuttaa, mutta matkavakuutus antaa sinulle ja perheellesi turvaa matkan aikana.

Jos sairastut tai joudut matkalla tapaturmaan ja tilanne vaatii lääkärinhoitoa, soita ulkomaanmatkoilla SOS Hätäpalveluun, puh. +358 1019 5111. Hätäpalvelu auttaa sinua suomen kielellä ja antaa lisäohjeita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Kotimaanmatkoilla varaa aika lääkärin vastaanotolle valitsemaasi hoitolaitokseen, Suomessa esimerkiksi Pihlajalinnaan/Dextraan, Mehiläiseen tai Terveystaloon. Muista ottaa yksityiselle hoitolaitokselle mukaan Kela-korttisi. Ilmoita vahingosta myös Turvan verkkopalvelussa. Huomaathan myös, että kaikki matkavakuutukset eivät ole voimassa kotimaassa, joten tarkista turvasi kattavuus, jos olet siitä epävarma.

Täällä voit lukea lisää matkalla sairastumisesta

Katso myös: