Haemme myyntipäällikköä Jyväskylään

12.2.2019 - Rekrytointi

Tule töihin Turvaan!

Haemme myyntipäällikköä vakituiseen tehtävään Keski-Suomen myyntialueelle, toimipaikkana Jyväskylä.

Myyntipäällikkönä tehtävänäsi on aktiivinen yritysmyynti ja uusien asiakkaiden hankkiminen alueella. Työskentelet Jyväskylän palvelutoimistosta käsin ja liikut aktiivisesti asiakkaiden parissa. Myyntipäällikkö huolehtii oman asiakkaansa kaikista vakuutustarpeista.

Odotamme sinulta työkokemusta yritysmyynnin tehtävistä. Eduksesi katsomme vakuutusalan tuntemuksesi ja alueen paikallistuntemuksen. Nautit myyntityöstä ja olet luontainen verkostoituja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vakuutusmyynnin parissa sekä kilpailukykyisen yhdistelmäpalkkauksen. Sinun ei tarvitse olla vakuutusalan osaaja, sillä tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen.

Jos myynti on osaamisalueesi ja koet vakuutusalan tulevaisuuden työantajaksesi, lähde hakuun mukaan!

Hae viimeistään 28.2. Turvan rekrytointipalvelussa. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jukka Juntunen, puh. 040 509 4138 tai sähköpostitse jukka.juntunen@turva.fi.

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalaan liittyvät hyvämaineisuusvaatimukset (IDD, laki vakuutusten tarjoamisesta), ja se varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Lisätietoa 1.10.2018 voimaan astuneesta laista Finanssivalvonnan sivuilta.


Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on kotimainen vahinkovakuutusyhtiö. Keskinäisyys tarkoittaa sitä, että asiakkaat eli vakuutuksenottajat omistavat Turvan. Toiminta-ajatuksenamme on huolehtia omistaja-asiakkaidemme taloudellisesta turvallisuudesta ja olla ammattiliittojen ainutlaatuinen kumppani. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella. Turvassa on mukava asioida, sillä työntekijöistämme on aidosti kivaa tehdä hommia yhdessä, asiakkaiden hyväksi. Panostamme jatkuvasti henkilöstön kehittämiseen ja työhyvinvointiin sekä kehitämme eri palkitsemisen muotoja henkilöstöeduista tulospalkkaukseen.

Katso myös: