Tule vakuutusedustajaksi Salon myyntialueelle!

16.1.2019 - Rekrytointi

Elä täysillä, Turva turvaa!

Vakuutusedustajan tehtävä sopii sinulle, jos olet aktiivinen, myyntihenkinen ja pidät ihmisten parissa toimimisesta. Voit määrätä itse työskentelyaikasi ja rakentaa omat tavoitteesi. Työpisteenäsi toimii Salon toimistomme.

Turvassa toimii eri puolilla Suomea noin 70 päätoimista vakuutusedustajaa, jotka itsenäisinä yrittäjinä myyvät Turvan vakuutuksia.

Autamme jokaisen edustajan uran alkuun koulutuksella, jonka jälkeen edustaja toimii yrittäjänä Turvan organisaation tuella. Toiminnan alussa tuemme taloudellisesti (6 kk) ja tarjoamme käyttöön nykyaikaiset toimitilat keskeisellä sijainnilla. Sinusta voi tulla itsenäinen Turvan vakuutusedustaja aikaisemmasta työ- ja koulutustaustastasi riippumatta.

Jos olet kiinnostunut reilujen vakuutusten myymisestä ja omaehtoisesta työskentelystä kannustavassa ympäristössä, lähetä hakemus ja CV 8.2.2019 mennessä osoitteeseen jyri.isotupa@turva.fi

Täällä voit tutustua tarkemmin Turvan vakuutusedustajana työskentelyyn!

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalaan liittyvät hyvämaineisuusvaatimukset (IDD, laki vakuutusten tarjoamisesta), ja se varmistetaan sopimuksen allekirjottamisen yhteydessä. Lisätietoa 1.10.2018 voimaan astuneesta laista Finanssivalvonnan sivuilta.

Katso myös: