Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Alan parasta palvelua edelleen Turvasta!

12.11.2018 - Turva mukana

Yksityisasiakkaissa Turva vahvistaa edelleen kärkiasemaansa muihin vakuutusyhtiöihin verrattuna. Turvan asiakastyytyväisyyden arvosana 79,3 on selkeästi alan keskiarvoa (75,1) korkeampi. Tämä käy ilmi EPSI Ratingin Vakuutus 2018 -tutkimuksesta. Asiakkaiden luottamus vakuutustoimialaan kokonaisuudessaan on ollut hienoisessa laskussa viimeisen neljän vuoden aikana. Laskusta huolimatta luottamus vakuutustoimialaan on edelleen hyvällä tasolla.

– On tärkeää osata vakuutuksiin liittyvät yksityiskohdat, jotta asiakaskohtaamisessa osaamme tarjota juuri oikeita tuotteita ja palveluita, Turvan vt. toimitusjohtaja Jussi Ilveskoski muistuttaa.

Turvassa asiakas saa valita haluamansa palvelukanavan. Erityisesti netissä toimiva chat on saanut kiitosta asiakkailta. Chatissa on helppo esittää tarkentavia kysymyksiä, vaikka samalla, kun tutustuu nettisivuilla oleviin tuoteominaisuuksiin tai vakuutusehtoihin.

Turva koetaan persoonallisimmaksi vakuutusyhtiöksi

Vakuutusyhtiöt koetaan keskimäärin erityisesti asiakasystävällisiksi ja melko perinteikkäiksi. Sen sijaan vakuutusyhtiöt koetaan harvemmin persoonallisiksi tai innovatiivisiksi. Persoonallisimmaksi yksityisasiakkaat kokevat Turvan.

– Asiakkaiden palvelu ja auttaminen on meidän työtämme. Palvelun ytimessä on se, että meillä on lupa auttaa asiakasta persoonallisesti. Tätä on koulutuksella vahvistettu ja on hieno huomata, että se näkyy asiakkaillekin, Jussi Ilveskoski kertoo.

Noin 40 % sekä yksityis- että yritysasiakkaista kokevat oman vakuutusyhtiönsä eroavan positiivisesti muista vakuutusyhtiöistä.

EPSI Ratingin vuosittain tekemä Vakuutustutkimus tutkii vakuutusyhtiöiden asiakastyytyväisyyttä ja asiakasuskollisuutta sekä sitä, mikä tekee asiakkaista tyytyväisiä ja uskollisia. Tutkimuksessa selvitetään toimialan yhtiöiden imagoa, asiakkaiden odotuksia, tuote- ja palvelulaatua sekä vastinetta rahalle. Tulokset tuotetaan indeksillä 100, jossa 75 on erittäin hyvä taso. Tutkimuksessa haastateltiin yli 1300 Suomessa asuvaa yli 18-vuotiasta syys-lokakuussa 2018.

Katso myös: