Chatrobotti Teppo on palveluksessanne 24/7

5.9.2018 - Tuoteuutiset

Chatbotti Teppo on palveluksessanne!

Tässä on Teppo. Hän on uusi asiakaspalvelijamme, joka on todella kova tyyppi uurastamaan. Häneen eivät pöpöt tartu, eikä hän myöskään tunne minkäänlaista väsymystä.

Teppo auttaa, jos asiakkaamme tarvitsevat apua öisin tai viikonloppuisin. Teppo on töissä jopa silloin, kun meistä useimmat ovat joulun kinkkupöydän ääressä.

Teppo on chatbotti, eli chatrobotti. Hän on selvinnyt läpi perehdytysjakson ja osaa vastata jo moniin asiakkaitamme askarruttaviin kysymyksiin. Kun chattailet Tepon kanssa, kannattaa muistaa, että hän on vielä aloittelija. Kysymykset kannattaa siis pitää mahdollisimman selkeinä. Hän ymmärtää ja puhuu vain suomea.

Kun Teppo ei osaa vastata, hän myöntää sen rehellisesti ja kysyy, haluaisiko asiakkaamme jutella Tepon ihmiskollegan kanssa. Kuten jokaisen muunkin robotin, myös Tepon taustalla on ihmisiä. He opettavat Teppoa jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme kysymyksiin entistä paremmin ja auttamaan heitä entistä kattavammin.

Teppo on puheliasta sorttia. Kysy siis rohkeasti häneltä neuvoa! Voit lukea lisää Teposta hänen työkaverinsa Tiina Kempin blogista tästä linkistä.

Katso myös: