Panssarilasin asennus Turvan asiakkaille vain 10 euroa Fonumilla kesän ajan

12.7.2018 - Tuoteuutiset

Voit asennuttaa puhelimesi suojaksi panssarilasin kampanjahintaan.

Puhelin voi lipsahtaa käsistä, pudota pöydältä tai luiskahtaa housujen taskusta. Kun puhelin kolahtaa korkealta maahan, varsinkin näyttö on koetuksella – ja sen korjauttaminen maksaa.

Näyttöä voi suojella paitsi huolellisuudella, myös hankkimalla sen suojaksi panssarilasin. Se ehkäisee puhelimen näytön rikkoutumisen tehokkaasti ja edullisesti. TaskuTurva-mobiilisovelluksen ladanneet Turvan asiakkaat ja heidän perheenjäsenensä voivat nyt käydä asentamassa panssarilasin puhelimeensa yhteistyökumppanillamme Fonumilla 10 euron (ovh. 15 e) kampanjahintaan.

Fonumilla on saatavilla lasi kaikkiin yleisimpiin älypuhelinmalleihin (mm. iPhone 5-8, Honor 6-9, Sony Experia Z3 ja Z5, OnePlus 3-5t sekä yleisimmät Samsung Galaxy-puhelimet). Kampanja jatkuu elokuun loppuun asti.

Toimi siis näin:

  1. Mene Fonumin toimipisteeseen. Niitä on yhteensä noin 30 ympäri Suomea. Katso lähemmän toimipisteen sijainti täältä.
  2. Näytä puhelimestasi Turvan mobiilisovellusta TaskuTurvaa. Sen avulla voit todistaa, että sinulla on vakuutuksia Turvassa. Jos TaskuTurva ei ole vielä puhelimessasi, käy lataamassa se joko AppStoresta tai Play Kaupasta. Latausohjeet löydät täältä.
  3. Odota, kun panssarilasi asennetaan puhelimeesi. Siihen menee vain hetki.

Kampanja on voimassa 10.7.–31.8.2018.

Laaja kotivakuutus korvaa rikkoutumiset

Panssarilasikaan ei anna 100-prosenttista suojaa puhelimen näytölle. Varsinkin jos laite tipahtaa kulma edellä kovalle alustalle, voi näyttö särkyä panssarilasin alla. Epäonnisia tilanteita varten on hyvä olla laajan tason kotivakuutus Turvassa. Siitä korvataan myös mobiililaitteelle aiheutuneita rikkoutumisvahinkoja.

Jos puhelimesi menee rikki ja sinulla on laajan tason kotivakuutus, voit korjauttaa laitteesi kätevästi Fonumilla. Tarvitset Fonumille mukaan vain TaskuTurvan ja henkilöllisyystodistuksen.
Maksat vain omavastuun ja mahdollisen ikävähennyksen osuuden – eikä sinun tarvitse huolehtia korvaushakemuksen täyttämisestä, sillä kaikki hoituu Turvan ja Fonumin välillä. Suuressa osassa tapauksista puhelimen korjaus hoituu alle tunnissa.

Entä jos puhelin on niin huonossa kunnossa, ettei TaskuTurvaa voi enää käyttää?

Silloin voit kirjautua Turvan verkkopalveluun Fonumin liikkeessä ja osoittaa, että vakuutus on voimassa. Ota siinä tapauksessa mukaan verkkopankkitunnukset. Puhelimen näyttö on kuitenkin harvemmin niin rikki, ettei vakuutuksen tietoja voi näyttää lainkaan puhelimelta.

Puhelimen rikkoutuminen korvataan Turvan laajan tason kori-irtaimistovakuutuksesta, joita ovat Isohima, Isokoto, Kotiturva Plus, Peruskotiturva Plus.

Jos vakuutus on puolison nimissä, vakuutus- ja korvausvaltakirjan avulla suorakorvauskortin saa näkyviin myös muun kuin vakuutuksenottajan TaskuTurvaan.

Tutustu TaskuTurvaan

Katso myös: