Iltalehden vertailu: Turvalla on markkinoiden edullisin autovakuutus

25.6.2018 - Tuoteuutiset

Turvan autovakuutus on markkinoiden edullisin.

Turvasta saat hyvää vastinetta rahoillesi. Tämä saa vahvistusta Iltalehden tekemästä tuoreesta selvityksestä, jossa Turvalla on markkinoiden edullisin autovakuutus. Säästöä kalleimpaan vakuutukseen verrattuna tuli jopa yli 500 euroa.

Iltalehti on tehnyt autovakuutusten hintavertailun käyttämällä vakuutusyhtiöiden verkkosivujen laskureita. Vertailussa käytettiin esimerkkiautona vuosimallin 2016 Nissan Qashqaita ja vakuutetun esimerkkikotipaikkakuntana Helsinkiä. Vertailussa Turvan liikennevakuutukselle ja kaskolle tuli yhteishintaa 537,15 euroa vuodessa, joka oli 40 euroa edullisempi kuin toiseksi edullisin autovakuutus. Vertailun kallein vakuutus oli yli 1100 euroa. Iltalehden juttuun pääset tästä.

Kannattaa huomioida, että vakuutuksen hintaan vaikuttaa usea eri tekijä sekä auton että kuljettajan tiedoissa. Iltalehden vertailu antoi laskelman esimerkkihenkilön ajamalle esimerkkiautolle. Oman vakuutuksesi hinnan voit tarkastaa täällä.

Vertailussa on huomioitu myös eri vakuutusyhtiöiden antamat alennukset. Turva tarjoaa 50 prosentin alennusta kaskovakuutusten ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista, kun hankit vakuutuksen verkosta. Kampanja jatkuu elokuun loppuun asti, joten vielä on aikaa tarttua tarjoukseen. Etu koskee yksityisasiakkaiden uusia 5.1.-31.8.2018 välisenä aikana alkavia kaskoja. Tarjous on voimassa myös, jos haluat vaihtaa kaskovakuutuksesi toiseen, esimerkiksi kattavampaan, kaskoon.

Turvan kaskot uudistuivat

Turvan kaskoihin on tullut kevään ja kesän aikana toivottuja uudistuksia. Kattavimpaan kaskoomme Liittokaskoon ja Turvakaskoon tuli lisänä pysäköintiturva, joka antaa suojaa parkkipaikoilla syntyviltä vahingoilta. Eläintörmäysturva tuli taas osaksi useimpia Turvan kaskotuotteita.

Uudistukset tulevat voimaan kesäkuun ensimmäisen päivän jälkeen alkaviin uusiin vakuutuksiin ja 1.11.2011 jälkeen alkaneisiin voimassa oleviin vakuutuksiin, kun vakuutuskausi vaihtuu kesäkuun alun jälkeen.

Kevät toi lisäturvaa vanhojen autojen osakaskoihin, joihin kuuluu jatkossa autopalveluvakuutus. Se korvaa esimerkiksi auton hinauksen lähimmälle korjaamolle, jos auto jättää tien päälle.

Lue lisää Turvan kaskovakuutuksista täältä.

Katso myös: