TaskuTurvan uusi versio saapui sovelluskauppoihin – mukana paljon toivottu uudistus

14.6.2018 - Tuoteuutiset

Voit hoitaa puhelimesi rikkoutumisen entistä helpommin.

Turvan mobiilisovelluksen, TaskuTurvan, uusi versio on julkaistu. Uudistus tuo TaskuTurvaan uusia ominaisuuksia, joita Turvan asiakkaat ovat toivoneet.

TaskuTurvasta löydät nyt myös ne vakuutukset, joihin olet saanut valtakirjan. Aiemmin TaskuTurvassa näkyivät vain ne vakuutukset, joissa olet vakuutuksenottaja, vakuutuksen hoitaja tai vakuutettu. Uudistus hyödyttää erityisesti lapsiperheitä, jotka ovat hankkineet Turvan lapsivakuutuksen Junioriturva Plussan.

Nyt molemmat vanhemmat voivat viedä lapsen lääkäriin ja asioida TaskuTurvan avulla. Kun heillä on toisilleen annettuna korvaus- ja vakuutusvaltakirja, lapsen vakuutuksen tiedot ja suorakorvauskortti löytyvät molempien vanhempien TaskuTurvasta. Suorakorvauskorttia vilauttamalla sairastavan lapsen kanssa voi asioida lääkärissä Turvan kumppanihoitolaitoksella vaivattomasti ja vain omavastuun hinnalla. Jos omavastuu on maksettu kalenterivuoden osalta, voit hoitaa asiasi rahaa käyttämättä.

Lue lisää täältä.

Nyt myös mobiililaitteiden korjaus onnistuu TaskuTurvalla

Uuden version myötä myös Turvan kotivakuutusasiakkaat pääsevät nauttimaan suorakorvauskortin hyödyistä. Jos sinulla on laajan tason koti-irtaimistovakuutus ja puhelimessasi TaskuTurva, voit korjauttaa puhelimesi kätevästi Turvan yhteistyökumppanilla Fonumilla. Tarvitset Fonumille mukaan vain TaskuTurvan ja henkilöllisyystodistuksen.

Maksat vain omavastuun ja mahdollisen ikävähennyksen osuuden – eikä sinun tarvitse huolehtia korvaushakemuksen täyttämisestä, sillä kaikki hoituu Turvan ja Fonumin välillä. Suuressa osassa tapauksista puhelimen korjaus hoituu alle tunnissa.

Entä jos puhelin on niin huonossa kunnossa, ettei TaskuTurvaa voi enää käyttää?

Silloin voit kirjautua verkkopalveluun Fonumin liikkeessä ja osoittaa, että vakuutus on voimassa. Ota siinä tapauksessa mukaan verkkopankkitunnukset. Puhelimen näyttö on kuitenkin harvemmin niin rikki, ettei vakuutuksen tietoja voi näyttää lainkaan puhelimelta.

Fonumilla on noin 30 toimipistettä ympäri Suomea. Puhelimen rikkoutuminen korvataan Turvan laajan tason kori-irtaimistovakuutuksesta, joita ovat Isohima, Isokoto, Kotiturva Plus, Peruskotiturva Plus.

Jos vakuutus on puolison nimissä, vakuutus- ja korvausvaltakirjan avulla suorakorvauskortin saa näkyviin myös muun kuin vakuutuksen ottajan TaskuTurvaan.

Kiitos asiakkaillemme!

Tämä ei jää tähän. TaskuTurvan kehittämistä jatketaan edelleen, ja olemme korvat herkkänä asiakkaidemme palautteille sovelluksen toiminnasta sekä kehitysehdotuksista. Saadut palautteet näkyvät jo käytännössä TaskuTurvan uudessa versiossa.

Toukokuun loppuun mennessä TaskuTurvaa on ladattu App Storessa ja Play-kaupassa jo lähes 20 000 kertaa. Iso kiitos luottamuksesta!

Lue lisää TaskuTurvan ominaisuuksista täältä.

Katso myös: