Enemmän turvaa samalla rahalla - kesä toi toivottuja uudistuksia Turvan kaskovakuutuksiin

6.6.2018 - Tuoteuutiset

Teimme toivottuja uudistuksia kaskoihimme.

Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja uudistimme henkilö- ja pakettiautojen vakuutuksia kesäkuun alussa.

Muutokset koskevat useaa Turvan henkilöasiakkaiden kaskotuotetta. Uudistukset tulevat voimaan kesäkuun ensimmäisen päivän jälkeen alkaviin uusiin vakuutuksiin ja 1.11.2011 jälkeen alkaneisiin voimassa oleviin vakuutuksiin, kun vakuutuskausi vaihtuu kesäkuun alun jälkeen.

Liitto- ja Turvakaskoon tulee pysäköintiturva

Pysäköintiturva korvaa tuntemattomaksi jääneen ajoneuvon pysäköintialueella aiheuttaman vahingon ilman bonusmenetystä. Omavastuu on asiakkaan vakuutuksen mukaisesti joko 200 tai 400 euroa.

Esimerkiksi jos autoasi on kolhittu parkkipaikalla etkä tiedä syyllistä, pysäköintiturva korvaa auton korjauskustannukset eikä bonuksesi alene. Maksat itse vain omavastuun.

Eläintörmäysturva osaksi useimpia Turvan kaskoja

Eläintörmäysturva korvaa vahingon ilman bonusmenetystä, jos auto törmää muuhun eläimeen kuin hirvieläimeen. Omavastuu on 200 tai 400 euroa asiakkaan vakuutuksen mukaisesti. Jatkossa eläintörmäysturva kuuluu myös Turvakaskoon, Peruskaskoon ja Hirvi-ilkivalta-palo-varkausvakuutukseen. Liittokaskossa eläintörmäysturva on jo ennestään.

Esimerkiksi jos autosi törmää jänikseen tai kettuun tien päällä ja tästä tulee vahinkoa autolle, eläintörmäysturva korvaa korjauksen kustannukset etkä menetä bonuksiasi. Maksat itse vain omavastuun.

Turvan kaskovakuutukset -50 % verkosta

Nyt on oiva hetki päivittää autosi vakuutusturva kuntoon. Tarjoamme 50 prosentin alennuksen kaskovakuutusten ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista, kun hankit vakuutuksesi verkosta elokuun loppuun mennessä.

Alennus koskee henkilö- ja pakettiautojen kaskovakuutuksia, joiden alkamispäivä on 5.1.–31.8. Alennus on saatavilla Turvan kolmeen kaskotuotteeseen

• Peruskaskoon
• Turvakaskoon
• Liittokaskoon

Teimme jo maaliskuussa uudistuksia henkilöasiakkaiden henkilö- ja pakettiautolle tarkoitettuihin osakaskoihin. Lue lisää niistä täältä.

Katso myös: