TaskuTurva ylitti 10 000 latauksen rajapyykin – uusi ominaisuus tulossa alkuvuonna

5.2.2018 - Tuoteuutiset

TaskuTurva ylitti 10 000 latauksen rajan.

TaskuTurva on löytänyt nopeasti tiensä käyttäjien puhelimiin. Sovellukseen on tulossa alkuvuoden aikana uusi ominaisuus, joka hyödyttyy erityisesti kotivakuutusasiakkaitamme.


– Olen todella iloinen, että ihmiset ovat löytäneet TaskuTurvan. Mobiilisovelluksen kehittäminen on Turvalta erittäin merkittävä panostus, jolla haluamme helpottaa ihmisten arkea. Sovellus on hieno, ja meillä oli odotukset korkealla. Silti näin korkea latausmäärä tässä vaiheessa on positiivinen yllätys, Metsälä sanoo.

TaskuTurvan käyttäjä näkee sovelluksesta kätevästi hänen omat vakuutuksensa Turvassa. Erityisesti sovellus hyödyttää asiakkaita, joilla on Turvassa lapsivakuutus tai kaskossaan tuulilasivakuutus.

Esimerkiksi sairastavan lapsen voi viedä lääkärin vastaanotolle Turvan kumppanihoitolaitokseen ja vilauttaa tiskillä TaskuTurvan suorakorvauskorttia. Tällöin Turvan asiakas maksaa lääkärikäynnistä ainoastaan omavastuun verran, eikä sitäkään, jos omavastuu on kalenterivuoden osalta jo kuitattu. Asiakkaan ei tarvitse myöskään täytellä vahinkoilmoitusta, sillä asiat hoituvat Turvan ja lääkäriaseman välillä.

Suorakorvauskortin avulla tuulilasin korjaus onnistuu rahaa käyttämättä ja vaihto pelkän omavastuun hinnalla, jos lasivahingot sisältyvät vakuutukseen.

– Olemme saaneet erittäin positiivista palautetta asiakkailtamme ja myös kehitysehdotuksia. TaskuTurva on vasta alkutaipaleellaan, ja kehitämme sitä jatkuvasti, Metsälä sanoo.

Turva ja Fonum yhteistyöhön

Kehittämisestä on luvassa näyte lähiaikoina, sillä TaskuTurvaan on tulossa uusi ominaisuus, joka helpottaa Turvan kotivakuutusasiakkaiden arkea. Jos puhelimen näyttö hajoaa, sen korjaus onnistuu Turvan kumppanikorjaamossa Fonumissa suorakorvauskorttia ja henkilöllisyystodistusta vilauttaen.

Asiakas maksaa vahingostaan vain kotivakuutuksen omavastuun ja mahdollisen ikävähennyksen osuuden. Loppu hoituu Turvan ja Fonumin välillä, eikä vahinkoilmoitusta tarvitse tehdä.

– Puhelin on nykyään tärkeä laite meille jokaiselle ¬– ehkä välillä liiankin tärkeä. TaskuTurva mahdollistaa nopean ja asiakkaalle vaivattoman korjausprosessin, Metsälä toteaa.

Ominaisuus on tulossa TaskuTurvaan alkuvuoden aikana.

TaskuTurvasta nauttivat myös lukuisat Turvan vakuuttamien ammattiliittojen jäsenet, joiden matkavakuutuskortti kulkee puhelimen mukana heidän matkoillaan. Sovellus on ladattavissa sekä iOS- että Android-puhelimiin.

Katso myös: