Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Etsimme uusia vakuutusedustajia Ouluun ja Rovaniemelle

22.12.2017 - Rekrytointi

“Tämän työn paras puoli on vapaus.”

“Turvalla on hyvät vakuutustuotteet. Joka kerta, kun saa tehtyä ison kaupan, sitä fiilistä hakee lisää.

Itse arvostan eniten sitä, että voin sovittaa aikatauluni perheen mukaan. Pääsen hakemaan lapset tarhasta silloin kun tarvitsee. Tämän työn paras puoli on vapaus.

Päivät voivat olla jopa 12-tuntisia. Perjantait pidän lyhyempinä, ja viikonloput ovat aina omaa aikaa perheen kanssa.

Koska Turva on suhteellisen pieni yhtiö, hommat toimivat, kaikki ovat tuttuja, ja esimieheltä saa tukea myyntityöhön. Jos jaksaa painaa hommia, tienesteissä ei ole kuin taivas rajana.”

– Riku Mäkinen, Turvan vakuutusedustaja jo seitsemän vuoden ajan


Turva etsii nyt uusia vakuutusedustajia. Autamme jokaisen edustajan uran alkuun koulutuksella, jonka jälkeen edustajat toimivat yrittäjinä Turvan organisaation tuella. Sinusta voi tulla itsenäinen Turvan vakuutusedustaja aikaisemmasta työ- ja koulutustaustastasi riippumatta.

Jos olet kiinnostunut reilujen vakuutusten myymisestä ja omaehtoisesta työskentelystä kannustavassa ympäristössä, ota meihin yhteyttä!

Tuoreessa EPSI Rating -vakuutustutkimuksessa Turva sai jo kuudennen kerran alan parhaat arviot asiakkailtaan. Lisäksi asiakastyytyväisyysindeksimme saavutti alan korkeimman tuloksen viimeiseen viiteen vuoteen.

Etsimme nyt sekä Ouluun että Rovaniemelle uutta vakuutusedustajaa. Ota yhteyttä: Jouni Haukijärvi, aluepäällikkö, soita 050 327 4315 tai lähetä sähköpostia jouni.haukijarvi@turva.fi. Hakuaika päättyy 7.1.2018.

Katso myös: