Näin hymyilee tuore iPadin omistaja – luovu sinäkin paperista ja osallistu iPadin arvontaan

12.9.2017 - Tuoteuutiset

Turva

Paperittomuus kannattaa. Tämän sai huomata kotkalainen Juha-Matti, joka on viimeisin paperittoman palvelun käyttöön ottanut ja iPadin arvonnasta voittanut Turvan asiakas.

Seuraava voit olla sinä, sillä vielä kaksi iPadia on arpomatta!

Ota paperiton palvelu käyttöösi ja anna meille markkinointilupa 1.6.–31.10.2017 välisenä aikana, niin osallistut automaattisesti iPadin arvontaan! Arvomme yhteensä 5 iPadia: joka kuukausi arvotaan yksi iPad 32 GB WiFi -tablettitietokone, jonka arvo on 399 €.

Jos sinulla on jo paperiton palvelu käytössäsi, voit osallistua arvontaan antamalla Turvalle markkinointiluvan arvonta-aikana.

Arvontasäännöt ja ohjeet paperittoman palvelun käyttöön otosta sekä markkinointiluvan antamisesta löydät osoitteesta turva.fi/paperiton.

Unohda mapitus! Tarkastele vakuutuksiasi vaikkapa mökkilaiturilla

Suosittelemme asiakkaillemme sähköistä aisaparia: paperiton palvelu + e-lasku. Tällä yhdistelmällä vakuutuspaperisi ovat tallessa Turvan verkkopalvelussa ja laskut menevät suoraan omaan verkkopankkiisi hyväksyttäväksi.

Paperittomuus kannattaa, sillä

  • paperit pysyvät järjestyksessä ja tallessa Turvan verkkopalvelussa, eikä niitä tule enää postissa paperisina
  • vakuutuspaperit ovat käytettävissä missä ja milloin vain, vaikka mökillä
  • ilmoitamme sähköpostitse, kun verkkopalveluun saapuu uusi asiakirja tai lasku
  • asiakirjat voi halutessaan tulostaa verkkopalvelusta
  • e-laskun avulla laskut menevät automaattisesti omaan verkkopankkiin sekä Turvan verkkopalveluun. E-lasku maksetaan verkkopankissa
  • kun valitset verkkopankissasi, että uudesta e-laskusta ilmoitetaan sinulle sähköpostitse, pankkisi lähettää sinulle e-laskun saapuessa ilmoitussähköpostin. Näin tiedät, että uusi lasku on saapunut ja voit kirjautua verkkopankkiisi, tarkastaa ja maksaa laskun.