Asiakas testasi Turvan verkkotapaamisen: ”Palvelu tuntui kuin olisi ollut itse paikalla – tai oikeastaan vielä kätevämmältä”

4.9.2017 - Tuoteuutiset

Turva

Kajaanilaisen Ville Karjalaisen arki on kiireinen. Pienen tyttären hoitaminen kotona tarkoittaa sitä, että kalenterista on vaikea raivata tilaa muille asioille, esimerkiksi vakuutusasioiden hoitamiselle.

Käynti toimistolla vie aikaa. Lisäksi vakuutusasioita hoitaessa on hyvä saada itse lukea papereita ja nähdä, kenen kanssa asioi.

– Se tuo luottamusta, kun voi nähdä myyjän. Asioista voi kysyä, jos jää jotain epäselväksi, Karjalainen sanoo.

Karjalainen on ensimmäisiä Turvan asiakkaita, jotka ovat hoitaneet vakuutusturvansa kuntoon Turvan verkkotapaamisissa. Aluksi palvelun toimivuus kuitenkin epäilytti häntä.

– Minua mietitytti, miten se toimii. Kaikki meni kuitenkin sujuvasti. Turvan myyjä lähetti sähköpostiini linkin. Sitä klikkaamalla pääsi palveluun kätevästi.

Verkkotapaamisissa asiakkaat näkevät aina Turvan asiakaspalvelijan. He voivat kuitenkin itse päättää, käyttävätkö tapaamisissa omaa kameraansa niin, että Turvan työntekijä näkee omalla ruudullaan heidät, kuten Skype-puheluissa.

Etuja muihin palvelumuotoihin nähden

Karjalainen korostaa verkkotapaamisen etuja puhelimessa asioimiseen: myyjän kanssa ollaan aidosti vuorovaikutuksessa, kasvokkain, tietokoneen näytöllä voi tarkastella, mitä oikein on ostamassa, ja on mahdollisuus kysyä heti, jos jotain jää epäselväksi.

Vakuutuksen oston tai muutoksen voi vahvistaa välittömästi sähköisellä allekirjoituksella. Se toimii samalla logiikalla kuin verkkotapaamiseen liittyminen: Turva lähettää asiakkaalleen sähköpostilla linkin asiakirjaan, jonka asiakas voi allekirjoittaa omilla verkkopankkitunnuksillaan.

– Palvelu tuntui kuin olisi ollut itse paikalla – tai oikeastaan vielä kätevämmältä, sillä papereita ei tarvitse tulostella, vaan ne näkee oman tietokoneensa ruudulta.

Verkkotapaaminen jäi siis tuskin Karjalaisen viimeiseksi.

– Jos on kiireitä kotona, näin on mahdollista hoitaa asioita ilman, että joutuu säätämään kalenteriaan. Se on simppeli homma, kunhan vaan on kone ja toimiva nettiyhteys, Karjalainen sanoo.

Verkkotapaamiseen voi osallistua myös älypuhelimalle ja tabletilla. Koska verkkotapaamisissa asiakkaille näytetään ruudulta asiakirjoja, älypuhelimen näyttö jää nopeasti turhan pieneksi.

Palvelu soveltuu siis hyvin ihmisille, joilla on kiirettä, joiden kotoa on pitkä matka toimistolle, jotka haluavat hoitaa vakuutusasioitaan kasvotusten tai muuten vaan hoitaa asioitaan omasta kodistaan käsin.

Katso myös: