Turva tukee kotimaista elokuvaa – bongaa meidät Napapiirin Sankarit 3 -elokuvasta

1.9.2017 - Turva mukana

Turva

Turva on mukana elokuun lopulla ensi-iltansa saaneessa Napapiirin sankarit 3 –elokuvassa.Leffan on ohjannut Tiina Lymi, ja sen pääosissa ovat tutut Napistähdet Jussi Vatanen ja Pamela Tola.

Napapiirin sankarit –elokuvat ovat tunnettuja kohelluksestaan, eivätkä yllättävät käänteet ja tapahtumat jää yhteen, kahteen eikä kolmeenkaan. Leffasarjan kolmososa ei tee tästä poikkeusta.

Joku voi ihmetellä, minkä takia vakuutusyhtiö on mukana tukemassa kohelluselokuvaa. Kysymys nousi myös leffan päätähden Jussi Vatasen huulille, kun näyttelijäkaarti ja ohjaaja vierailivat Turvan ennakkonäytöksessä.

Jussille ja muille utelijoille on helppo vastata, sillä ei Turvan mukana olossa ole lopulta mitään ihmeellistä:

Me haluamme tukea kotimaista elokuvaa, joka on ollut viime vuosina hyvässä nosteessa. Uuden Napiksen kävi katsomassa alle viikossa lähes 80 000 elokuvanystävää.

Lisäksi me olemme vakuutusyhtiö, joka on paikalla auttamasta ihmistä silloin, kun hänen elämässään tapahtuu yllättäviä vastoinkäymisiä tai kommelluksia. Niitähän varten vakuutusyhtiön ovat olemassa. Asiakkaamme voivat elää täysillä, me turvaamme.

Itse leffassa voi bongata myös Turvan urhean suojalkapallojoukkueen. Käy siis katsomassa tuore Napis leffateattereissa, kun vielä ehdit. Seuraavana päivänä vatsalihaksesi voivat olla kipeät, sillä tällä leffalla on naurutakuu.

Katso myös: