Kymmenen vuotta Turvassa

28.3.2019 - Eini Tarkiainen

Lue Eini Tarkiaisen uusin blogi!

Työn tekeminen nykypäivänä sisältää monenlaista, ainakin omaan työhöni henkilökorvauskäsittelijänä sisältyy muun muassa perehdyttämistä, opiskelemista sekä asiakaspalvelua eri kanavien kautta. Aikamoinen sillisalaatti, mutta hauskaa ja haastavaa.

Hauska työpäivä kuulostaa varmaan oudolta, mutta itsellä tämä on totta. Hyvät kollegat takaavat hyvän työpäivän, vaikka kaikki ei aina sujukaan ohjekirjan mukaisesti ja aamulla on ollut hankala nousta sängystä ja suunnata kohti töitä.

Koin henkilökohtaisia rankkoja menetyksiä viime vuoden marraskuussa ja olin välillä sairauslomalla töistä, koska oma jaksaminen ei ollut parasta. Paluu töihin sairausloman jälkeen ei pelottanut, koska tiesin, että minua vastassa on Turvan huippujengi. Sympaattiset ja empaattiset työkaverit tekivät töihin paluusta helpon surua käsitellessä. Aina jollakin kollegalla löytyi aikaa kuunnella murheitani ja tsempata minua.

Helmikuussa tuli täyteen 10 vuotta turvalaisena. Mikä on saanut minut pysymään 10 vuotta saman työnantajan leivissä? Siihen on helppo vastata, maailman parhaat työkaverit ja mielenkiintoinen työ. Töihin tullessani tuntuu, että olen tullut toiseen kotiin. Omat lähikollegat tekevät päivästä hauskan ja innostavan ja tauoilla tulee keskusteltua myös muiden, kuin lähikollegoiden kanssa. On ihanaa, kuinka Turvassa jaetaan innostusta ja osaamista ja tsempataan toisia kiireenkin keskellä.

Yhteenvetona voin sanoa, että olen onnellinen siitä, että saan tehdä töitä Turvassa maailman parhaiden työkavereiden kanssa. Pidetään huolta toisistamme, jotta sama meininki jatkuu. Toivon, että itse pystyn antamaan itsestäni yhtä paljon muille, kuin olen itse saanut Turvassa. Jatketaan samaan malliin.

Eini Tarkiainen
Kirjoittaja työskentelee Turvassa korvauskäsittelijänä

Katso myös: