Jäsenvakuutukset

Ammattiliiton jäsenvakuutukset

Jäsenvakuutus on vain Tulliliiton jäsenille räätälöity henkilövakuutus.
Tulliliitto on vakuuttanut sinut Turvassa jäsenvakuutuksella, joka sisältää matkustajavakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
Tulliliiton järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa liiton jäsenenä olet vakuutettuna Järjestövakuutuksella.
Vakuutukset alkoivat Turvassa 1.1.2017.

Tapaturmavakuutus

Vakuutetut

Vakuutettuina ovat liiton jäsenmaksua maksavat jäsenet. Vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun saakka, jonka aikana vakuutettu jää pysyvälle eläkkeelle.

Vakuutuksesta korvataan tapaturman hoitokuluja enintään 11 705 € tapaturmaa kohden. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta. Lisäksi vakuutukseen sisältyy tapaturmaisen pysyvän haitan korvaus 30 557 € täydestä pysyvästä haitasta sekä tapaturmaisen kuolemantapauksen korvaus 11 102 €.

Tapaturmavakuutuksen sopimusnumero on 553-0911281-X.


Voimassaoloaika

Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa vapaa-aikana. Se ei kuitenkaan ole voimassa kilpaurheilussa eikä vakuutusehdoissa mainituissa urheilulajeissa ja harrastuksissa.

Vakuutuksesta korvataan

Vakuutuksesta korvataan tapaturman hoitokuluja enintään vakuutusmäärään saakka. Tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta korvataan vakuutusmäärä. Osittaisesta haitasta korvataan haitta-asteen osoittama osa täydestä vakuutusmäärästä. Lisäksi vakuutukseen sisältyy tapaturmaisen kuoleman korvaus.


Katso myös:

Jäsenvakuutukset

Matkustajavakuutus

Jäsenvakuutukset

Järjestövakuutus