Ammattiliiton jäsenen ja omistaja-asiakkaan alennukset

  1. Ammattiliiton jäsenenä saat jatkuvan 10 % alennuksen koti-, kasko- ja henkilövakuutuksista.
  2. Ammattiliiton jäsenenä olet oikeutettu 5 %:n omistaja-asiakasalennukseen henkilöasiakkaan vapaaehtoisista vakuutuksista heti ensimmäisestä vakuutuskaudesta alkaen, jos otat Turvasta kotivakuutuksen tai liikennevakuutuksen. 5 vuoden asiakkuuden jälkeen alennus on 7 % ja 10 vuoden jälkeen 10 %.
  3. Omistaja-asiakasalennusta myös liikennevakuutuksesta! Henkilöasiakkaan liikennevakuutukseen saat omistaja-asiakasalennuksen asiakkuuden todellisen keston mukaan: ensimmäisen vuoden jälkeen 5 %, viiden vuoden jälkeen 7 % ja kymmenen vuoden jälkeen 10 %.
  4. Keskittämällä parhaat edut! Keskittämällä vakuutuksesi Turvaan saat heti omistaja-asiakkaan alennusta 7 % koti-, henkilö- ja kaskovakuutuksista. Jo viiden vuoden jälkeen alennusprosenttisi nousee 10 %:iin. Olet keskittävä asiakas, kun sinulla tai perheelläsi on kolme erityyppistä vakuutusta Turvassa.

Alennusprosentit vapaaehtoisista vakuutuksista.

Etuja työttömille

Jos työttömyyden aikana sattuu vahinko rakennukselle tai irtaimistolle, ammattiliiton jäsen saa kotivakuutuksesta korvauksen ilman perusomavastuuta (130 euroa). Omavastuuedun voi käyttää kerran asiakkuuden/jäsenyyden aikana per kotitalous ja silloin, kun ilmoitus työttömyydestä on tehty työttömyyskassaan.

Ammattiliittoon kuuluva työtön asiakas saa Turvasta pyynnöstä kuuden viikon korottoman lisämaksuajan. Maksuaikaa saadakseen ensimmäistä työttömyyskorvausta odottavan Turvan asiakkaan tulee laskun saatuaan mahdollisimman pian ottaa yhteyttä Turvaan.

Kodinhoitoapua toipilaalle

Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille mahdollisuuden saada korvausta tapaturman jälkeisenä toipilasaikana käytetyistä kodinhoitopalveluista. Ammattiliittosi jäsenenä olet oikeutettu etuun, jos sinulla on Turvassa kotivakuutus ja 1.6.2008 jälkeen otettu henkilökohtainen tapaturmavakuutus tai liiton ottama hoitokulut sisältävä tapaturmavakuutus. Lue lisää kodinhoitoavusta

Parasta autollesi

Turvan Liittokasko on mainio autovakuutus. Se sisältää erinomaisen bonusedun: kun olet ajanut kolme vuotta ilman törttöilyjä, bonuksesi ei putoa vahingon sattuessa. Lue lisää Liittokaskosta

Henkesi on muillekin kallis

Henkivakuutuksella autat lähimmäisiäsi vielä pilvenkin reunalta. Turvan Henkikulta on erikoishinnoiteltu henkivakuutus perheesi taloudellisen tulevaisuuden turvaksi. Lue lisää Henkikullasta

Kotivakuutuksen lisäetu

Kodin irtaimistovakuutuksessa on vakuutettuna työ- ja ansiotyövälineet sekä tarvikkeet 4 500 euroon asti. Jos kotivakuutukseen sisältyy vastuuvakuutus, se on voimassa myös työsuhteen ulkopuolella tapahtuvissa talkootöissä. Vastuuvakuutuksesta korvataan tällöin rajoitusehdoista poiketen vakuutetun työn kohteelle aiheuttama vahinko. Korvauksen enimmäismäärä on 1 700 euroa vahinkoa kohti.

Tule Turvaan

Lisätietoja vakuutuksista saat Turvan kaikista palvelutoimistoista sekä Turvan palvelunumerosta. Muistathan mainita minkä liiton jäsen olet.