Turvaa elämäsi rakkain paikka ja hyödynnä SEL:in jäsenen etu

Koti on elämäsi kenties rakkain paikka, joka tarvitsee turvakseen huolenpitoa ja oikein mitoitetun kotivakuutuksen – kaiken varalta. Me Turvassa varmistamme, että saat tarpeitasi vastaavan vakuutuksen. Rakas kotisi ansaitsee sen.

Nyt 30 %:n alennus SEL:n jäsenelle koti-irtaimiston vakuutuksesta ensimmäiselle vuodelle. Etu koskee Turvan uusia asiakkaita ja se ei ole voimassa verkkokaupassa. Kampanja päättyy 31.12.2018.


Ammattiliiton jäsenen ja omistaja-asiakkaan alennukset

  1. Ammattiliiton jäsenenä saat jatkuvan 10 % alennuksen kotivakuutuksesta sekä vapaaehtoisista auto- ja henkilövakuutuksista.
  2. Lisäksi saat asiakassuhteen keston mukaan nousevan omistaja-asiakkaan alennuksen: 5 % alennus 1 vuoden jälkeen, 7 % alennus 5 vuoden jälkeen, 10 % alennus 10 vuoden jälkeen. Saat omistaja-asiakkaan alennuksen kaikista vakuutuksistasi – myös liikennevakuutuksesta.
  3. Huom! Säästät heti selvää rahaa jopa 17 % koti-, henkilö- ja kaskovakuutusten maksuista, kun kuulut liittoon ja keskität vakuutuksesi meille. Saat 10 % liittoalennuksen sekä heti 7 % keskittävän omistaja-asiakkaan alennuksen. Lisäksi keskittävän omistaja-asiakkaan alennus nousee 10%:iin jo 5 vuoden asiakassuhteen jälkeen.

Etuja työttömille

Jos työttömyyden aikana sattuu vahinko rakennukselle tai irtaimistolle, ammattiliiton jäsen saa kotivakuutuksesta korvauksen ilman perusomavastuuta (130 euroa). Omavastuuedun voi käyttää kerran asiakkuuden/jäsenyyden aikana per kotitalous ja silloin, kun ilmoitus työttömyydestä on tehty työttömyyskassaan.

Ammattiliittoon kuuluva työtön asiakas saa Turvasta pyynnöstä kuuden viikon korottoman lisämaksuajan. Maksuaikaa saadakseen ensimmäistä työttömyyskorvausta odottavan Turvan asiakkaan tulee laskun saatuaan mahdollisimman pian ottaa yhteyttä Turvaan.

Kotivakuutuksen lisäetu

Kodin irtaimistovakuutuksessa on vakuutettuna työ- ja ansiotyövälineet sekä tarvikkeet 4 500 euroon asti. Jos kotivakuutukseen sisältyy vastuuvakuutus, se on voimassa myös työsuhteen ulkopuolella tapahtuvissa talkootöissä. Vastuuvakuutuksesta korvataan tällöin rajoitusehdoista poiketen vakuutetun työn kohteelle aiheuttama vahinko. Korvauksen enimmäismäärä on 1 700 euroa vahinkoa kohti.

Parasta autollesi

Turvan Liittokasko on mainio autovakuutus. Se sisältää erinomaisen bonusedun: kun olet ajanut kolme vuotta ilman törttöilyjä, bonuksesi ei putoa vahingon sattuessa. Lue lisää Liittokaskosta

Henkesi on muillekin kallis

Henkivakuutuksella autat lähimmäisiäsi vielä pilvenkin reunalta. Turvan Henkikulta on erikoishinnoiteltu henkivakuutus perheesi taloudellisen tulevaisuuden turvaksi. Lue lisää Henkikullasta

Kodinhoitoapua toipilaalle

Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille mahdollisuuden saada korvausta tapaturman jälkeisenä toipilasaikana käytetyistä kodinhoitopalveluista. Ammattiliittosi jäsenenä olet oikeutettu etuun, jos sinulla on Turvassa kotivakuutus ja 1.6.2008 jälkeen otettu henkilökohtainen tapaturmavakuutus tai liiton ottama hoitokulut sisältävä tapaturmavakuutus. Lue lisää kodinhoitoavusta

Tule Turvaan

Lisätietoja vakuutuksista saat Turvan kaikista palvelutoimistoista sekä Turvan palvelunumerosta. Muistathan mainita minkä liiton jäsen olet.