Sairastuin järjestötehtävämatkalla

Järjestötehtäviä ovat liiton järjestämät kokoukset, koulutustilaisuudet, seminaarit, kesä- ja talvipäivät ja muut vastaavat tapahtumat.

Matkustajavakuutuksesta korvataan matkasairauden aiheuttamia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita ja lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia ja lääkkeitä. Vakavissa matkasairauksissa korvataan myös mahdolliset, alkuperäisestä matkasuunnitelmasta poikkeavat kotiinpaluukustannukset.


Toimi näin

  1. Hakeudu lääkärin vastaanotolle valitsemaasi hoitolaitokseen, Suomessa esimerkiksi Pihlajalinnaan, Mehiläiseen tai Terveystaloon. Muista ottaa yksityiselle hoitolaitokselle mukaan Kela-korttisi. Ulkomaan matkoilla voit ottaa yhteyttä yhteistyökumppaniimme SOS Internationaliin. Suomenkielinen hätäpalvelu palvelee sinua ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä numerossa +358 1019 5111.
  2. Varaudu maksamaan hoitokulusi ensin itse ja hae niistä sen jälkeen korvausta.
  3. Ilmoita vahingosta sähköisellä lomakkeella.

    Siirry lomakkeelle
  4. Toimita liitteenä ammattiliitostasi vahvistus järjestötehtävämatkaan tai -tapahtumaan osallistumisesta.
  5. Jos tarvitsemme lisätietoja vahinkokäsittelyä varten, otamme sinuun yhteyttä.
  6. Voit hakea maksusitoumusta lääkärin määräämään magneettitutkimukseen tai toimenpiteeseen. Pyydä tällöin hoitolaitosta toimittamaan yhtiöömme lääkärinlausunto. Saat tiedon päätöksestä puhelimitse, tekstiviestillä tai verkkopalveluun.
  7. Yksittäiset lääkärikäynnit, laboratorio-, ultraääni- ja röntgentutkimukset tulee ensin maksaa itse.