Tervetuloa Turvaan SAKKI:n jäsen!

SAKKI:n ja Turvan vakuutusyhteistyö

Jokainen Turvan asiakas on myös sen omistaja. Yhteinen omistus on sekä turvallista että palkitsevaa. SAKKI:n jäsenenä saat Turvasta huomattavia vakuutusetuja sekä omistaja-asiakasalennuksia.

Jäsenvakuutuksesi Turvassa

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI ry on vakuuttanut opiskelijakortin haltijat Turvassa kollektiivisella jäsenvakuutuksella, joka sisältää matkustajavakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen pysyvän haitan varalle.

Turvallisin mielin matkalle

Voit lomailla levollisin mielin, sillä SAKKI on ottanut opiskeleville jäsenilleen Turvasta jäsenvakuutuksen, joka sisältää matkustajavakuutuksen vapaa-ajan matkoille. Tutustu matkustajavakuutuksen ehtoihin ja tuoteselosteeseen tarkemmin Jäsenvakuutukset-sivulla.

Matkavakuutuskortti kulkee nyt puhelimen mukana

SAKKIn tarjoama vakuutusturva kulkee mukanasi uuden TaskuTurva-sovelluksen avulla, joka on ladattavissa iOS- ja Android-puhelimiin. Sovelluksessa näkyy myös reissujasi turvaava matkavakuutuskortti. Jos et voi ladata TaskuTurvaa ja lähdet ulkomaille matkoille, voit hakea matkavakuutustodistuksen Turvan toimipaikasta ennen matkalle lähtoä.

Katso oheiselta videolta, miten kätevästi TaskuTurvan matkavakuutuskortti toimii. Huomioithan kuitenkin, että videolla vilahtava kortti on esimerkkiliiton, ei SAKKIn.

Lataa TaskuTurva


Turvan julkiseen www-sivustoon pääset tästä.

Verkko-ostaja saa 15 prosentin alennuksen

Saat kotivakuutukseen 15 prosentin alennuksen ensimmäisen vuoden maksusta, kun hankit vakuutuksesi Turvan verkkokaupasta. Ammattiliiton jäsenenä saat lisäksi vakuutuksestasi 10 prosentin alennuksen, joka jatkuu myös ensimmäisen vuoden jälkeen.

Siirry verkkokauppaan

Vakuutuksen ottajat saavat myös 5–10 prosentin asiakkuuden kestoon perustuvan omistaja-asiakasalennuksen. Jäsenalennus ja omistaja-asiakkaan alennus ovat voimassa, hankitpa vakuutuksesi toimistolta, puhelimitse tai verkkokaupasta.

Lue lisää eduistamme


Ilmoita vahingosta

Katso tämän sivuston korvausosiosta ohjeet vahingosta ilmoittamiseen.

Vakuutustodistus viisumia varten

Voit pyytää vakuutustodistuksen viisumia varten Turvan puhelinpalvelusta 01019 5110, palvelutoimistoista tai sähköpostilla asiakaspalvelu@turva.fi. Muistathan mainita viestissä seuraavat tiedot: vakuutetun henkilön nimi, osoite ja syntymäaika, ammattiliittosi nimi sekä tieto mille ajalle ja mihin maahan viisumia haetaan.

Hätäpalvelu tuo avun paikalle

Ajoneuvovahinkojen 24 h hätäpalvelupäivystys. Ota yhteyttä.

Tule Turvaan

Lisätietoja vakuutuksista saat Turvan kaikista palvelutoimistoista sekä Turvan palvelunumerosta. Muistathan mainita minkä liiton jäsen olet.