Ammattiliiton jäsenen ja omistaja-asiakkaan alennukset

  1. Ammattiliiton jäsenenä saat jatkuvan 10 % alennuksen koti-, kasko- ja henkilövakuutuksista.
  2. Ammattiliiton jäsenenä olet oikeutettu 5 %:n omistaja-asiakasalennukseen henkilöasiakkaan vapaaehtoisista vakuutuksista heti ensimmäisestä vakuutuskaudesta alkaen, jos otat Turvasta kotivakuutuksen tai liikennevakuutuksen. 5 vuoden asiakkuuden jälkeen alennus on 7 % ja 10 vuoden jälkeen 10 %.
  3. Omistaja-asiakasalennusta myös liikennevakuutuksesta! Henkilöasiakkaan liikennevakuutukseen saat omistaja-asiakasalennuksen asiakkuuden todellisen keston mukaan: ensimmäisen vuoden jälkeen 5 %, viiden vuoden jälkeen 7 % ja kymmenen vuoden jälkeen 10 %.
  4. Keskittämällä parhaat edut! Keskittämällä vakuutuksesi Turvaan saat heti omistaja-asiakkaan alennusta 7 % koti-, henkilö- ja kaskovakuutuksista. Jo viiden vuoden jälkeen alennusprosenttisi nousee 10 %:iin. Olet keskittävä asiakas, kun sinulla tai perheelläsi on kolme erityyppistä vakuutusta Turvassa.

Alennusprosentit vapaaehtoisista vakuutuksista.

Parasta autollesi

Turvan Liittokasko on mainio autovakuutus. Se sisältää erinomaisen bonusedun: kun olet ajanut kolme vuotta ilman törttöilyjä, bonuksesi ei putoa vahingon sattuessa. Lue lisää Liittokaskosta

Tule Turvaan

Lisätietoja vakuutuksista saat Turvan kaikista palvelutoimistoista sekä Turvan palvelunumerosta. Muistathan mainita minkä liiton jäsen olet.