Tervetuloa Turvaan OSJ:n jäsen

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ:n ja Turvan vakuutusyhteistyö

Olemme tehneet jo pitkään menestyksekästä yhteistyötä suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen kanssa ja olemme ammattiliittojen ja järjestöjen luotettava ja osaava yhteistyökumppani.

Annamme nyt merkittäviä etuja myös OSJ:n jäsenille.

Turvan julkiseen www-sivustoon pääset tästä.


Turvan asiakkaana saat hyvää palvelua

Yksityis- ja yritysasiakkaat toivovat vakuutusyhtiöiltä erityisesti kilpailukykyistä hinnoittelua sekä pitkäaikaisten asiakkaiden palkitsemista hinnanalennuksilla.

– Turvassa asiakkuuden kesto on huomioitu yhtenä tekijänä omistaja-asiakasetuja rakennettaessa. Pitkästä asiakassuhteesta palkitaan ja perheen nuorille voi siirtää etuja heidän muuttaessaan kotoa, toteaa Turvan toimitusjohtaja Minna Metsälä.

Lue lisää

Uusi liikennevakuutus – reilummat bonukset

Liikennevakuutuslaki uudistui vuoden 2017 alussa. Tämä mahdollistaa sen, että asiakkaan vakuutus- ja vahinkohistoria voidaan nyt huomioida hinnoittelussa aikaisempaa joustavammin.

Uudistus tarkoittaa Turvan asiakkaille reilumpia bonuksia, esimerkiksi kokenut ja huolellinen kuljettaja voi saada autolleen välittömästi täyden 80 prosentin bonuksen.

Ammattiliittojen jäsenet voivat hankkia liikennevakuutusta täydentämään itselleen ja perheilleen myös kaikkein kattavimman turvan liikenteessä eli Liittokaskon, joka on pakattu täyteen turvia ja etuja, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen kattavan kaskovakuutuksen.

Lue lisää

TaskuTurva - vakuutusturva aina mukanasi

TaskuTurva on Turvan asiakkaiden ja Turvan vakuuttamien ammattiliitojen jäsenten oma mobiilisovellus. Sen avulla tunnet vakuutusturvasi entistä paremmin ja voit tarkastella vakuutuksiasi missä ja milloin vain.

Särö auton lasissa ei tee lovea lompakkoon, kun sinulla on Turvan Liittokasko tai Turvakasko lasivakuutuksella ja käytössäsi TaskuTurva. Lasin korjaus onnistuu rahaa käyttämättä ja vaihtokin pelkän omavastuun hinnalla. Näytät vain sovellusta korjaamon kassalla, ja lasku lähtee suoraan Turvaan. Ja matka jatkuu!

Lue lisää

Verkko-ostaja saa 15 prosentin alennuksen

Saat kotivakuutukseen 15 prosentin alennuksen ensimmäisen vuoden maksusta, kun hankit vakuutuksesi Turvan verkkokaupasta. Ammattiliiton jäsenenä saat lisäksi vakuutuksestasi 10 prosentin alennuksen, joka jatkuu myös ensimmäisen vuoden jälkeen.

Siirry verkkokauppaan

Vakuutuksen ottajat saavat myös 5–10 prosentin asiakkuuden kestoon perustuvan omistaja-asiakasalennuksen. Jäsenalennus ja omistaja-asiakkaan alennus ovat voimassa, hankitpa vakuutuksesi toimistolta, puhelimitse tai verkkokaupasta.

Lue lisää eduistamme


Hätäpalvelu tuo avun paikalle

Ajoneuvovahinkojen 24 h hätäpalvelupäivystys. Ota yhteyttä.

Tule Turvaan

Lisätietoja vakuutuksista saat Turvan kaikista palvelutoimistoista sekä Turvan palvelunumerosta. Muistathan mainita minkä liiton jäsen olet.