Tervetuloa Turvaan OAJ:n jäsen

Kaikki ammattiliittojäsenen edut ovat sinunkin ulottuvillasi. Voit lukea niistä lisää Jäsenedut-sivulta. Mutta ei tässä vielä kaikki, tervetulotarjouksena annamme mittavat omavastuuedut uusille Liittokasko- ja laajan tason kotivakuutusasiakkaille. Nämä tutustumisedut vain OAJ:n jäsenille koko vuoden 2015 ajan!

Liittokaskon omavastuuetu

Liittokasko on Turvan paras ja laajin kaskovakuutus. Sen saavat vain ammattiliittojen jäsenet. Nyt OAJ:n jäsenille maksimissaan 200 euron omavastuuetu kolarivahingon sattuessa. Etu koskee uusia Liittokasko-vakuutuksia, joiden alkamispäivä on 1.1.–31.12.2015. Etu on ajoneuvokohtainen ja voimassa kaksi vuotta vakuutuksen alkamispäivästä. Voit käyttää omavastuuetua yhden kerran.

Liittokasko sisältää paljon erinomaisia ominaisuuksia, kuten ainutlaatuisen bonusedun ja laajan sijaisautovakuutuksen. Lue lisää Liittokaskosta.

Kotivakuutuksen omavastuuetu

Kun otat Turvasta laajan kotivakuutuksen (Isokoto tai nuorten Isohima) Turvasta vuoden 2015 aikana, saat vahingon sattuessa omavastuuedun. Etu on voimassa yhden vuoden ajan vakuutuksen alkamispäivästä. Omavastuusta vähennetään enintään 130 euroa. Tämäkin etu on käytettävissä kerran sen voimassaoloaikana.

Hyödynnä molemmat jäsenetusi. Tule käymään, soita tai jätä yhteydenottopyyntö netissä.
Lisää koodi: OAJ2015 "Kirjoita viesti" -kenttään, niin tiedämme, että olet kiinnostunut hyödyntämään OAJ:n tutustumisedut. Lähimmän Turvan toimipaikan löydät täältä. Etuja ei saa verkkokaupasta.