Minulle sattui tapaturma järjestötehtävämatkalla

Järjestötehtäviä ovat liiton järjestämät kokoukset, koulutustilaisuudet, seminaarit, kesä- ja talvipäivät ja muut vastaavat tapahtumat.

Matkustajavakuutuksesta korvataan matkatapaturman aiheuttamia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita ja lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia ja lääkkeitä. Vakavissa matkatapaturmissa korvataan myös mahdolliset alkuperäisestä matkasuunnitelmasta poikkeavat kotiinpaluukustannukset.

Toimi näin

  1. Hakeudu lääkärin vastaanotolle valitsemaasi hoitolaitokseen, Suomessa esimerkiksi Pihlajalinnaan, Mehiläiseen tai Terveystaloon. Muista ottaa yksityiselle hoitolaitokselle mukaan Kela-korttisi. Tiesithän, että vakuutus korvaa myös etälääkärin vastaanoton. Etälääkäripalveluista saat tarkempaa tietoa edellä mainittujen hoitolaitosten sivuilta.
  2. Ulkomaan järjestötehtävämatkoilla voit ottaa yhteyttä yhteistyökumppaniimme SOS Internationaliin. Suomenkielinen hätäpalvelu palvelee sinua ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä numerossa +358 1019 5111.
  3. Varaudu maksamaan hoitokulusi ensin itse ja hae sen jälkeen niistä korvausta.
  4. Pyydä lääkäriltä käynnin yhteydessä hoitokertomusteksti.
  5. Ilmoita vahingosta sähköisellä lomakkeella.

    Siirry lomakkeelle
  6. Toimita liitteenä ammattiliitostasi vahvistus järjestömatkaan tai -tilaisuuteen osallistumisesta.
  7. Jos tarvitsemme lisätietoja vahinkokäsittelyä varten, otamme sinuun yhteyttä.
  8. Voit hakea maksusitoumusta lääkärin määräämään magneettitutkimukseen tai toimenpiteeseen. Fysikaalisen hoidon osalta yhteistyökumppaninamme toimii Fysi Partners. Maksusitoumuskäsittelyä varten pyydä hoitolaitosta toimittamaan yhtiöömme lääkärinlausunto ja fysikaalisen hoidon osalta myös kopio tutkimus- ja hoitomääräyksestä. Yhteystietomme ovat hoitolaitoksella. Saat tiedon päätöksestä puhelimitse, tekstiviestillä tai verkkopalveluun. Yksittäiset lääkärikäynnit, laboratorio-, ultraääni- ja röntgentutkimukset tulee ensin maksaa itse.