- Uutinen -

Matkusta turvallisin mielin

OAJ:n jäsenilleen Turvasta ottama matkustajavakuutus päättyy liiton jäsenen jäädessä pysyvästi eläkkeelle, kuitenkin viimeistään sen vuoden lopussa, jonka aikana jäsen täyttää 68 vuotta. Kuinka tällöin varmistua siitä, että matkustajavakuutus suojaa reissuja jatkossakin? Ostaessasi matkustajavakuutuksen Turvasta saat OSJ:n jäsenenä merkittäviä etuja.

OSJ:n jäsenille lisäetuja matkustajavakuutuksiin

OSJ:n jäsenet saavat Turvan jatkuvista matkustajavakuutuksista 10 % liittoalennuksen. Turva myöntää jatkuvan tai määräaikaisen matkustajavakuutuksen enintään 99-vuotiaalle.
Liittoalennuksen lisäksi saat jatkuvasta matkustajavakuutuksesta omistaja-asiakkaan alennusta, jos keskität kodin vakuutuksesi Turvaan. Näin ollen alennuksesi voi nousta jopa 17 %:iin.
Kysy lisää asiakaspalvelustamme, puh. 01019 5110 tai lähimmästä toimipaikastamme. Voit lukea lisää jäseneduistasi myös netissä osoitteessa turva.fi/OSJ.

Matkustajavakuutukset pähkinänkuoressa

Matkustajavakuutuksia on kahdenlaisia: Jatkuva matkustajavakuutus kannattaa ostaa, jos teet useampia matkoja vuodessa. Se on huoleton vaihtoehto, sillä silloin jokaista matkaa ei tarvitse vakuuttaa erikseen. Jos matkustat vähemmän, yksittäiselle matkalle ostettava määräaikainen matkustajavakuutus on hyvä vaihtoehto.

Jatkuva matkustajavakuutus

Turva myöntää jatkuvan matkustajavakuutuksen enintään 99-vuotiaalle OSJ:n jäsenelle. Vakuutus on voimassa sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 100 vuotta. Jos yksittäisen matkan pituus on enintään 3 kuukautta, matkustajavakuutuksen myöntämiseen ei vaadita terveysselvitystä.

Määräaikainen matkustajavakuutus

Määräaikainen matkustajavakuutus voidaan myöntää enintään 99-vuotiaalle OSJ:n jäsenelle. Jos yksittäisen matkan pituus on enintään 3 kuukautta, matkustajavakuutuksen myöntämiseen ei vaadita terveysselvitystä.