Minulle sattui tapaturma vapaa-aikana, hoitokulut

Tapaturmavakuutuksesta korvataan tapaturman aiheuttamia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita ja lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia ja lääkkeitä. Vakuutukseen saattaa sisältyä myös korvaus pysyvästä lääketieteellisestä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta.

Toimi näin

  1. Hakeudu lääkärin vastaanotolle valitsemaasi hoitolaitokseen, esimerkiksi Pihlajalinnaan, Mehiläiseen tai Terveystaloon. Muista ottaa Kela-korttisi mukaan yksityiselle lääkäriasemalle.
  2. Pyydä lääkäriltä käynnin yhteydessä hoitokertomusteksti.
  3. Maksa hoitokulusi ensin itse ja hae sen jälkeen niistä korvausta.
  4. Ilmoita vahingosta sähköisellä lomakkeella.

    Siirry lomakkeelle
  5. Vahinkoilmoitukseen on mahdollista lisätä sähköisiä liitteitä. Jos tarvitsemme lisätietoja vahinkokäsittelyä varten, otamme sinuun yhteyttä.
  6. Voit hakea maksusitoumusta lääkärin määräämään magneettitutkimukseen, toimenpiteeseen tai fysikaaliseen hoitoon. Fysikaalisen hoidon osalta yhteistyökumppaninamme toimii Fysi Partners. Maksusitoumuskäsittelyä varten pyydä hoitolaitosta toimittamaan yhtiöömme lääkärinlausunto ja fysikaalisen hoidon osalta myös kopio tutkimus- ja hoitomääräyksestä. Yhteystietomme ovat hoitolaitoksella. Saat tiedon päätöksestä puhelimitse, tekstiviestillä tai verkkopalveluun. Yksittäiset lääkärikäynnit, laboratorio-, ultraääni- ja röntgentutkimukset tulee ensin maksaa itse.