Meillä kaikilla on tarinamme

Ne stressaavat, ne mietityttävät, ne antavat meille ilon hetkiä, ne opettavat. Kiitos siitä, että saamme olla osa Sinun tarinaasi.

KATSO MEILLÄ KAIKILLA ON TARINAMME-VIDEO

Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Milloin olet viimeksi tarkistanut vakuutusturvasi? Varaa aika neuvotteluun nyt! Haluamme tuntea sinun elämäntilanteesi, tarpeesi ja toiveesi niin, että osaamme mitoittaa sinulle juuri oikean vakuutusturvan.

Uutta! Verkkotapaamisessa keskustelet kanssamme netin välityksellä.

VARAA AIKA

Sattuiko vahinko?

Miten ilmoitan vahingosta? Mistä saan apua? Mitä teen kuiteille? Lue helpot ja yksinkertaiset toimintaohjeet sivuiltamme ja ilmoita vahingosta sen jälkeen kätevästi verkkopalvelussa.

Vahingosta ilmoittaminen ja korvauksen hakeminen on nyt entistä helpompaa!

ILMOITA VAHINGOSTA

Tervetuloa Suomen tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon

Turva sai jo kuudennen kerran parhaat arviot asiakkailtaan EPSI Rating Vakuutustutkimuksessa. Sen lisäksi Turvan asiakaspalvelu sai hopeaa Asiakkaan ääni -tutkimuksessa. Pyrimme jatkossakin tekemään vakuuttamiseen liittyvät asiat helpoiksi ja palvelemme sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii – haluatpa sitten asioida puhelimitse, verkossa, toimistossamme tai vaikkapa kotonasi.

MITEN VOIMME PALVELLA SINUA?

Milloin kannattaa tehdä liikennekäytöstä poisto?

Jos vietät pitkiä jaksoja niin, ettet käytä ajoneuvoa lainkaan, se kannattaa poistaa tilapäisesti liikennekäytöstä, eli tehdä liikennekäytöstä poisto. Kausiluonteisesti käytetyille ajoneuvoille, kuten mopoille ja moottorikelkoille, poistoa ei välttämättä kannata tehdä.

Lue lisää

Turva bloggaa: Poppaloorasta arjen tulevaisuusajatteluun

Elämä ei ole pelkkää sattumaa ja ajelehtimista, vaan meistä jokaisen menneisyydestä löytyy valintoja, jotka ovat osaltaan tuoneet meidät tähän tilanteeseen. Tulevaisuuteen voi vaikuttaa. ”Miksi sitten tuntuu siltä, että jähmetymme kuullessamme varsinkin työelämään liittyvän yhden skenaarion, ja otamme sen ainoana totuutena?” pohtii kehittämispäällikkö Liisa-Maria Koivuniemi Turvan blogissa.

LUE BLOGI