Kotivakuutus verkkokaupasta

Kotivakuutus turvaa elämäsi rakkaimman paikan

Jokainen ihminen tarvitsee asunnon ja sille suojaksi kotivakuutuksen. Kerros- tai rivitalossa asuessasi sinun tarvitsee vakuuttaa kodin irtaimisto riippumatta siitä, asutko vuokralla vai omistusasunnossa. Omakotitalossa asuvan tulee vakuuttaa irtaimistonsa lisäksi myös itse rakennus.

Kotivakuutus nyt verkkokaupasta -27,3 % ammattiliiton jäsenelle

Ammattiliiton jäsenenä saat jatkuvan 10 % liittoalennuksen sekä vuosien myötä kasvavan omistaja-asiakasalennuksen 5–10 %. Verkkokaupasta ostaessasi saat vielä 15 %:n alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Alennusta ensimmäiselle vuodelle kertyy siis pilkulleen vähintään 27,3 %.

Nuoren Isohima-kotivakuutus ei ole hinnalla pilattu

Meillä on nuorille erikoishinnoiteltu Isohima-kotivakuutus. Se on laaja kotivakuutus, mutta omavastuu on vahingon sattuessa pieni: omavastuu on nuorille 85 €, muille vähintään 130 €.

Valitse vakuutus tarpeesi mukaan. Vakuutukset sisältävät erilaisia turvia. Oheisista linkeistä näet mitä nämä eri turvat korvaavat.

Mitä eri turvat korvaavat?


Rikkoutuminen

Vakuutuksesta korvataan sekä rakennukselle että LVISA-laitteille aiheutuneita rikkoutumisvahinkoja.

Vuoto

Vakuutuksesta korvataan nesteen, höyryn ja kaasun rakennukselle aiheuttamia vahinkoja, kun aine on vuotanut rakennuksen kiinteästä johtoverkosta, sisäpuolisesta sadevesiputkistosta, rakennuksen jotoverkkoon liitetyistä kiinteistä käyttölaitteista tai pesukoneesta.

Varkaus, murto, ryöstö ja ilkivalta

Vakuutuksesta korvataan varkaudesta, murrosta, ryöstöstä tai ilkivallasta rakennukselle aiheutuneita vahinkoja.

Myrsky ja raesade

Vakuutuksesta korvataan myrskyn ja raesateen rakennukselle aiheuttamia vahinkoja.

Poikkeuksellinen tulva

Vakuutuksesta korvataan poikkeuksellisen rankkasade-, vesistö- ja merivesitulvan aiheuttamia rakennusvahinkoja sekä vesistö- ja merivesitulvan seurauksena jään liikkumisesta aiheutunut vahinko.

Räjähdys

Vakuutuksesta korvataan räjähdyksessä aiheutunut vahinko.

Vastuu

Vakuutuksesta korvataan toiselle aiheutetut henkilö- ja esinevahingot, joista vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvastuussa.

Oikeusturva

Vakuutuksesta korvataan vakuutetun välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka ovata aiheutuneet lakimiesavun käyttämisestä riita-, rikos- ja hakemusasioissa vakuutetun yksityiselämään liittyvissä asioissa.