Kotivakuutus verkkokaupasta

Kotivakuutus turvaa elämäsi rakkaimman paikan

Jokainen ihminen tarvitsee asunnon ja sille suojaksi kotivakuutuksen. Kerros- tai rivitalossa asuessasi sinun tarvitsee vakuuttaa kodin irtaimisto riippumatta siitä, asutko vuokralla vai omistusasunnossa. Omakotitalossa asuvan tulee vakuuttaa irtaimistonsa lisäksi myös itse rakennus.

Kotivakuutus nyt verkkokaupasta -27,3 % ammattiliiton jäsenelle

Ammattiliiton jäsenenä saat jatkuvan 10 % liittoalennuksen sekä vuosien myötä kasvavan omistaja-asiakasalennuksen 5–10 %. Verkkokaupasta ostaessasi saat vielä 15 %:n alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Alennusta ensimmäiselle vuodelle kertyy siis pilkulleen vähintään 27,3 %.

Nuoren Isohima-kotivakuutus ei ole hinnalla pilattu

Meillä on nuorille erikoishinnoiteltu Isohima-kotivakuutus. Se on laaja kotivakuutus, mutta omavastuu on vahingon sattuessa pieni: omavastuu on nuorille 85 €, muille vähintään 130 €.

Lyhyesti

Omakotitalo
  • Rakennuksen vakuuttamisesta huolehtii aina rakennuksen omistaja.
  • Suosittelemme rakennukselle laajinta mahdollista täysarvoperusteista vakuutusta. Vakuutusmuodon valintaan vaikuttaa rakennuksen ikä, kunto sekä rakennukseen tehdyt perusparannukset.
  • Rakennuksen vakuutukseen sisältyvät myös pihapiiri kasvustoineen ja enintään kuuden neliön rakennelmat, kuten esimerkiksi leikkimökki. Tätä suuremmat piharakennukset vakuutetaan erikseen.
  • Asuessasi omakotitalossa muistathan vakuuttaa myös koti-irtaimistosi.
Koti-irtaimisto
  • Kodin irtaimistovakuutuksella vakuutetaan vakuutuksenottajan sekä hänen kanssaan samassa taloudessa vakinaisesti väestörekisterin mukaa asuvien henkilöiden irtaimisto.
  • Suosittelemme kodin irtaimiston vakuuttamista täysarvovakuutuksena asuinneliöiden mukaan. Kun asuinneliöt on oikein ilmoitettu, irtaimisto on vakuutettu täydestä arvosta.
  • Irtaimiston vakuutus kattaa yksityiskäyttöön tarkoitetut kodin tavanomaiset esineet, laitteet, koneet ja välineet. Tavanomaisia kodin esineitä ovat muun muassa huonekalut, vaatteet, kodinkoneet, viihde- ja muu elektroniikka.
  • Laajaan irtaimistovakuutukseen sisältyy myös matkatavaravakuutus.
Tutustu rakennuksen ja irtaimiston vakuutuksiin tarkemmin tuoteselosteen ja vakuutusehtojen avulla.


Kotivakuutus - Vertailutaulukko

 

Isokoto

Isohima

Vakikoto

Pikkukoto

 

Rikkoutuminen tai muu äkillinen ja ennalta arvaamaton tapahtuma
Varkaus, murto , ryöstö, ilkivalta
Vuotovahingot
Salamanisku ja sähköilmiö
Räjähdys
Liikenne- ja vesiliikenneonnettomuus
Villieläinten aiheuttamat vahingot
Raesadevahingot
Myrskyvahingot
Poikkeukselliset tulvavahingot
Palo- ja nokivahingot
Matkatavaravahinko

Vakuutustuotteet


Laaja kotivakuutus

Turvan laajin kotivakuutus, Isokoto
Laajasta Isokoto vakuutuksesta korvattavia vahinkoja ovat kaikki äkilliset ja ennalta arvaamattomat vahinkotapahtumat, ellei vahinkoa ole ehdoissa erikseen rajattu vakuutusturvan ulkopuolelle.

Isokoto rakennukselle korvaa mm. palo-, vuoto-, myrsky-, tulva-, ilkivaltavahinkojen lisäksi äkillisiä ja ennalta arvaamattomasti ulkopuolisen tapahtuman aiheuttamia rikkoutumisvahinkoja. Rakennuksen talotekniikan (LVISA-laitteiden) rikkoutuminen korvataan vain tästä laajimmasta vakuutuksesta.

Isokoto irtaimistolle korvaa irtaimistolle sattuneita äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja. Vakuutus on voimassa myös matkatavaravakuutuksena 4500 euroon asti alle 45 vuorokautta kestävillä matkoilla kaikkialla maailmassa. Vakuutus sisältää myös vastuu- ja oikeusturvavakuutukset.

Isohima on alle 27-vuotiaan nuoren koti-irtaimiston edullinen kotivakuutus. Vakuutus korvaa irtaimistolle sattuneita äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja. Vahingon sattuessa omavastuu on pienempi kuin tavallisessa kodin irtaimistovakuutuksessa. Vakuutus on voimassa myös matkatavaravakuutuksena 4 500 euroon asti enintään kuusi kuukautta kestävillä matkoilla kaikkialla maailmassa. Vakuutus sisältää myös vastuu- ja oikeusturvavakuutukset. Isohima on hyvä turva myös opiskelija-asunnon irtaimistolle.

Perus kotivakuutus

Turvan perus kotivakuutus, Vakikoto
Turvan Vakikoto vakuutuksesta korvataan vain vakuutusehdoissa erikseen mainitut vahingot. Vakikotovakuutus ei korvaa esim. myrsky- ja vuotovahinkoja yhtä kattavasti kuin laaja Isokoto.

Turvan Vakikoto korvaa rakennukselle mm. palo-, vuoto-, myrsky- ja tulvavahinkoja sekä murto- ja ilkivaltavahinkoja ehdoissa mainituin edellytyksin. Vakikoto ei sisällä rakennuksen rikkoutumisvahinkoja eikä LVISA-laitteiden rikkoutumisia.

Turvan Vakikoto korvaa irtaimistolle mm. murto-, ryöstö-, vuoto-, varkaus- ja ilkivaltavahinkoja sekä palo-, myrsky- ja sähköilmiövahinkoja. Vakuutus ei sisällä rikkoutumisvahinkoja eikä matkatavaravakuutusta.

Suppea kotivakuutus

Turvan suppea kotivakuutus, Pikkukoto
Turvan Pikkukoto - vakuutuksesta korvataan vain palo-, noki- ja myrskyvahingot. Korvauksen laajuus on myrskyvahingoissa kuten Perus kotivakuutuksessa (Vakikoto).

Turvan Pikkukoto korvaa rakennukselle aiheutuneita palo- ja nokivahinkoja sekä myrskyvahinkoja ehdoissa mainituin edellytyksin. Vakuutukseen ei sisälly rakennuksen rikkoutumisvahingot, LVISA-laitteiden rikkoutumisvahingot, vuoto- tai ilkivaltavahingot.

Turvan Pikkukoto korvaa irtaimistolle sattuneita palo-, noki- ja myrskyvahinkoja. Vakuutus ei sisällä mm. murto-, ryöstö-, vuoto-, varkaus-, sähköilmiö-, eikä ilkivaltavahinkoja. Vakuutukseen ei sisälly myöskään esineiden rikkoutumisvahingot eikä matkatavaravakuutus.