Jatkuva matkavakuutus verkkokaupasta

Jatkuva matkavakuutus

Matkavakuutus on matkustaessa yhtä tärkeä kuin passi ja matkaliput. Matkustatko useammin kuin kerran vuodessa? Silloin sinun kannattaa valita jatkuva matkavakuutus, sillä se on sinulle edullisempi ja huolettomampi vaihtoehto.

Matkavakuutus -14,5 % ammattiliiton jäsenelle, alle 5,50 €/kk

Saat liittosi jäsenkortilla pysyvän 10 % liittoalennuksen sekä vuosien myötä kasvavan omistaja-asiakasalennuksen 5 %. Pitkän matikan mukaan alennusta yhteensä -14,5 % pilkulleen. Hintaesimerkki: 30-vuotias ammattiliiton jäsen, matkan yhtäjaksoinen kesto enintään 45 vrk, hoitokulut ilman ylärajaa, ei matkatavaroita. Matkavakuutuksen vuosihinta 65,38 € = 5,45 €/kk.

Onko liittosi ottanut matkavakuutuksen puolestasi? Tarkasta oheisesta alasvetovalikosta, onko ammattiliittosi vakuuttanut sinut jo Turvassa jäsenvakuutuksen perusteella. Liitollesi räätälöidyiltä sivuilta voit tarkastaa, mitä vakuutus korvaa.

Laske ja osta

Lyhyesti

  • Matkavakuutus koostuu matkustaja- ja matkatavaravakuutuksesta, jotka voit ottaa yhdessä tai erikseen. Matkustajavakuutuksella vakuutat itsesi tai perheesi ja matkatavaravakuutuksella mukaan otettavat tavarat. Matkatavaravakuutukseen kuuluu myös vastuuvakuutus.
  • Jos urheilet matkalla, saatat tarvita erityisen urheilumatkavakuutuksen.
  • Matkatavarat ja vastuuvakuutus sisältyvät usein kotivakuutukseen.

Turvaa matkalle

 

Jatkuva matkustajavakuutus 0-99-vuotiaalle

Jatkuva matkatavara- ja matkavastuuvakuutus

Voimassaloalue
Kaikkialla maailmassa
Kaikkialla maailmassa
Voimassaolo matkalla
45 vrk tai 3 kk matkan alkamisesta
45 vrk tai 3 kk matkan alkamisesta
Matkasairauden ja -tapaturman hoitokulut
Matkan peruuntuminen, keskeytyminen ja matkalta myöhästyminen
Hoidon kannalta välttämätön sairaankuljetus kotimaahan
Kotiinkuljetuskustannukset vakuutetun kuollessa matkalla
Tapaturman aiheuttama pysyvä haitta ja kuolema

valinnainen lisäturva

Tapaturman aiheuttama ohimenevä työkyvyttömyys

valinnainen lisäturva

Matkatavaravahingot

Voivat sisältyä kotivakuutukseen

Matkavastuuvahingot ja niihin liittyvä oikeudenkäyntikulut

Sisältyvät usein kotivakuutukseen

Vakuutuksen päättyminen
Voimassa toistaiseksi
Voimassa toistaiseksi

Vakuutustuotteet


Jatkuva matkustajavakuutus

Sairaanhoidon kustannukset ulkomailla voivat aiheuttaa ison laskun. Tämän vuoksi vakuutusturvasta huolehtiminen ennen matkaa on tärkeää. Matkustajavakuutus korvaa, jos matkasairaus iskee tai matkalla sattuu tapaturma. Vakuutukseen kuuluvat lisäksi matkan peruutumis-, keskeytymis- ja matkalta myöhästymisen turvat. Vakuutus kannattaa ottaa ajoissa, sillä peruutumisturva tulee voimaan vain, jos vakuutus on otettu vähintään 3 vuorokautta ennen matkaa.

Kun sinulla on jatkuva matkustajavakuutus, joka matkasta ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Jatkuva matkustajavakuutus voidaan tehdä 0-99-vuotiaalle ja vakuutus on voimassa 100-vuotiaaksi. Alle 16-vuotiaat lapset kuuluvat vanhemman vakuutukseen, jos he ovat mukana matkalla.

Jos harrastat urheilua tai aiot kokeilla vaikka laitesukellusta, varmista vakuutuksen voimassaolo kyseisessä lajissa. Esimerkiksi kilpaurheilua ja laitesukellusta tavallinen matkustajavakuutus ei kata.

Jatkuva matkatavaravakuutus

Matkatavaravakuutus korvaa matkatavaroille aiheutuneita vahinkoja. Vakuutuksesta voidaan korvata myös välttämättömyystarvikkeiden hankintakustannuksia, jos matkatavarat saapuvat lomakohteeseen myöhemmin kuin itse matkailija.Kun matkatavaravakuutuksen ottaa jatkuvana, joka matkasta ei tarvitse ilmoittaa erikseen.


Matkatavarat sisältyvät usein myös kotivakuutukseen.

Matkavastuuvakuutus

Matkatavaravakuutukseen sisältyy myös matkavastuuvakuutus. Vastuuvakuutuksesta korvataan muille aiheutettuja vahinkoja, joista vakuutettu on korvausvastuussa.


Vastuuvakuutus sisältyy usein kotivakuutukseen.