Henkivakuutus verkkokaupasta

Henkivakuutus, Henkikulta, Parikulta

Valitettavan usein unohdamme vakuuttaa sen kaikkein tärkeimmän, itsemme. Itsesi vakuuttaminen on vastuun ottamista ja huolenpitoa sinulle kaikkein tärkeimmistä ihmisistä. Henkivakuutuksen avulla turvaat läheistesi taloudellisen toimeentulon ja arjen jatkuvuuden kuolemasi jälkeen.

Turvan Henkikulta on vain ammattiliittojen jäsenille tarjottava henkivakuutus. Vakuutusmaksuun sisältyy järjestökohtainen ryhmäalennus, joten se on edullisempi kuin normaalit henkivakuutukset. Suosittelemme, että henkivakuutusturvasi määrä kattaa velkasi ja vuoden nettotulosi. Lisäksi suosittelemme, että määrään lisätään 20 000 € huollettavaa lasta kohden.

Henkikulta-henkivakuutus alle 6 €/kk

Hintaesimerkki: 30-vuotias ammattiliiton jäsen, korvaussumma 50 000 €. Henkikulta-vakuutuksen vuosihinta 68 € = 5,70 €/kk. Henkikulta myönnetään vain ammattiliton jäsenelle.

Lyhyesti

  • Turvan Henkikulta on edullinen kuolemanvaravakuutus, joka on räätälöity ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen.
  • Verkkokaupasta voit ostaa Henkikulta-vakuutuksen vain itsellesi.
  • Jos et kuulu ammattiliittoon, mutta olet kiinnostunut henkivakuutuksesta, soita asiakaspalveluumme 01019 5110 tai tule käymään lähimmällä toimistolla.

Henkikulta henkivakuutus

Turvan Henkikulta-vakuutuksella voit varmistaa tärkeimmän vakuutusturvan läheisillesi ja itsellesi.

Henkikullan vakuutusmaksussa on jäsenetuna huomioitu järjestökohtainen ryhmäalennus, joka on sidoksissa järjestön jäsenyyteen. Vakuutussumman voit valita verkkokaupassa 50 000 – 300 000 euron väliltä, omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. Vakuutus-summa alenee yhden vuoden ikäportain. Vakuutusmaksu säilyy samalla tasolla koko vakuutusajan.

Henkikulta pähkinänkuoressa:
  • Henkikulta on yhden henkilön, järjestön jäsenen tai hänen perheenjäsenensä jäsenetuvakuutus
  • Vakuutus voidaan myöntää 15-80 –vuotiaalle. Vakuutus päättyy 90-vuotiaana.
  • Korvaussumma alenee iän myötä
  • Korvaus maksetaan kuolemantapauksessa edunsaajille

Henkikulta -vakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.