Henkilö- ja pakettiauton vakuutukset verkkokaupasta

Tutustu Turvan autovakuutuksiin


Auto tarvitsee aina lakisääteisen liikennevakuutuksen. Oman auton vahinkojen varalle kannattaa lisäksi ottaa kaskovakuutus. Tässä suosituksemme:

Liittokasko on Turvan kattavin kaskovakuutus ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Se sisältää tavallisten kaskovakuutusturvien lisäksi mm. lunastusetu-, eläintörmäys-, luonnonilmiö- ja laajan sijaisautovakuutuksen sekä bonusedun, jonka ansiosta bonus ei alene seuraavan kolarointivahingon sattuessa.

Turvakasko on sinulle, joka ajat keskivertoa enemmän. Haluat hyvän turvan, joka korvaa myös lunastus- ja lasivahinkoja. Turvakaskon saat, vaikka et olisikaan ammattiliiton jäsen.

Kaskovakuutus vuodeksi -50 %

Verkkokaupasta ostaessasi saat 50 % alennuksen ensimmäisen vuoden henkilö- tai pakettiauton Liittokaskon, Turvakaskon tai Peruskaskon maksusta. Etu koskee yksityisasiakkaiden uusia 5.1.-31.5.2018 välisenä aikana alkavia, edellä mainittuja kaskovakuutuksia. Ammattiliiton jäsenenä saat lisäksi jatkuvan 10 %:n liittoalennuksen sekä vuosien myötä kasvavan omistaja-asiakasalennuksen 5–10 %. Alennusta ensimmäiselle vuodelle kertyy siis pilkulleen vähintään 57,25 %.

Liikennevakuutuksesta omistaja-asiakasalennusta jopa 10 %

Nyt voit saada myös liikennevakuutuksesta vuosien myötä kasvavaa omistaja-asiakasalennusta: ensimmäisen vuoden jälkeen alennus on 5 %, viiden vuoden jälkeen 7 % ja kymmenen vuoden jälkeen peräti 10 %.

Lyhyesti

  • Liikennevakuutus on pakollinen vakuutus, joka korvaa auton liikenteeseen käyttämisestä aiheutuneita henkilövahinkoja ja syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja. Uusi liikennevakuutuslaki astui voimaan 1.1.2017. Sen myötä Turva toi markkinoille uuden liikennevakuutuksen autoille. Lue lisää.
  • Yksityiskäyttöisen auton liikennevakuutukseen saat Turvassa bonusturvan: kun sinulla on Turvan bonustaulukon mukaan ollut 80 %:n bonus kolmen vuoden ajan, seuraava vahinko ei alenna bonusta.
  • Kaskovakuutus kannattaa ottaa oman auton turvaksi. Kaskovakuutus korvaa esim. kolarointi-, palo-, varkaus-, ilkivalta- ja luonnonilmiövahinkoja valitsemasi vakuutuspaketin laajuuden mukaan.
  • Liittokaskoon saat nyt heti voimassaolevan bonusturvan, kun siirryt Turvan asiakkaaksi. Kun bonusturva on voimassa, seuraava kolarointivahinko ei alenna bonusta.
  • Saat bonusturvan myös 1.11.2011 jälkeen alkaneeseen Turvakaskoon, kun olet ollut Turvan kaskovakuutusasiakkaana kolme vuotta ilman kolarointivahinkoa.

Kaskovakuutuspaketit - Vertailutaulukko

 

Liittokasko

Turvakasko

Peruskasko

Hirvi-ilkivalta-palo-varkaus

Bonusturva
Kolarointi
Hirvi
Palo
Varkaus
Ilkivalta
Vastuu
Oikeusturva
Autopalvelu
Luonnonilmiö
Lunastusetu
Lasivakuutus
Eläintörmäys
Laaja sijaisauto
Sijaisauto
valinnainen
valinnainen
Rahoitus

Vakuutustuotteet


Liittokasko

Liittosi jäsenenä sinä ja autosi saatte Turvasta erikoiskohtelua: olemme räätälöineet liittojen jäsenille ainutlaatuisen autovakuutuksen - Liittokaskon.

Liittokaskossa bonukset eivät putoa vahingon sattuessa, kuten perinteisissä autovakuutuksissa. Bonusetu syntyy, kun sinulla on ollut kolme vuotta Liittokasko tai Turvakasko ilman kolarointivahinkoa.

Kattavassa kaskossamme on sisäänrakennettuna muitakin etuja, joita saisit hankittua muualta korkeintaan lisähinnalla. Turvan Liittokaskossa on vakiona laaja sijaisauto-, ulkomaan vastuu-, lunastusetu-, lasi- sekä eläintörmäys- ja luonnonilmiövakuutus. Lisäksi uuteen Liittokaskoon on mahdollista saada lähtöbonusta heti kättelyssä 70 %.

Liittokasko on mahdollista ottaa yksityiskäyttöisille, enintään 15 vuotta vanhoille henkilö- ja pakettiautoille.

Turvakasko

Turvakasko on laaja kaskovakuutus autollesi. Se sisältää tavallisimpien kaskovakuutusturvien lisäksi mm. lasivakuutuksen, luonnonilmiövakuutuksen ja lunastusedun. Lisäturvaksi voit ottaa sijaisautovakuutuksen. Turvakasko on tarkoitettu enintään 20 vuotta vanhalle autolle.

Peruskasko

Peruskasko on edullisin kolarointivakuutuksen sisältävä kaskovakuutus, joka sisältää myös mm. luonnonilmiövakuutuksen. Lisäturvaksi voit ottaa sijaisautovakuutuksen. Peruskasko on tarkoitettu enintään 20 vuotta vanhalle autolle.

Hirvi-ilkivalta-palo-varkausvakuutus

Hirvi-ilkivalta-palo-varkausvakuutus korvaa nimensä mukaan hirvieläin-, ilkivalta-, palo- ja varkausvahinkoja sekä autopalveluvahinkoja. Se on tarkoitettu enintään 30 vuotta vanhalle autolle. Kolarointivakuutus ei sisälly tähän kaskovakuutustuotteeseen.

Vakuutustuotteisiin liittyvää lisätietoa

Bonusturva

Turvassa voit ansaita yksityiskäyttöisen auton kaskovakuutukseen bonusturvan. Kun sinulla on Liittokasko tai 1.11.2011 jälkeen alkanut Turvakasko eikä vakuutuksestasi ole korvattu kolarointivahinkoa kolmeen vuoteen, seuraava kolarointivahinko ei alenna bonusta.

Vakuutusmaksu

Ajoneuvon vakuutusmaksuun vaikuttavat mm. ajoneuvon merkki ja malli, sylinteritilavuus, paino, teho sekä haltijan ikä ja kotikunta.

Bonus palkitsee kuljettajan vahingottomista vuosista. Enimmillään kaskovakuutukseen myönnetään bonusalennusta 70 %. Liitto- ja Turvakaskon bonusetu palkitsee vahingottomista vuosista vielä lisää.

Liikennekäytöstä poisto

Auton ja moottoripyörän vakuutuksen maksusta annetaan hyvitystä liikennekäytöstä poiston ajalta. Maksua hyvitetään poistopäivää seuraavasta päivästä alkaen.

Lisätietoja auton liikennekäytöstä poistosta löydät Trafin verkkosivuilta.

Vakuutus ulkomailla

Turvan autovakuutus on pääsääntöisesti voimassa kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolisissa vihreän kortin sopimusmaissa.

Tarkista voimassaoloalueen poikkeukset kaskovakuutusehdoista tai ottamalla yhteyttä Turvaan.


Green Card

Liikennevakuutuksen voimassaolosta kertovan vihreän kortin hankkiminen kannattaa, jos automatka suuntautuu Pohjoismaiden ulkopuolisiin ETA-maihin. Vihreän kortin saat Turvasta maksutta. Tarkista
Liikennevakuutuskeskuksen verkkosivuilta, missä vihreää korttia tarvitaan.

Lue lisää ja tilaa vihreä kortti