Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Koiravakuutus

Lemmikkieläinvakuutuksella voit vakuuttaa vähintään 2 kk ja enintään 6 vuoden ikäisen terveen koiran. Vakuutettavan koiran tulee olla Suomessa rekisteröity Suomen Kennelliiton rekisteriin.

Kun olet vakuuttanut kotisi Turvassa, voit liitää vakuutussopimukseen lisäturvaa myös lemmikillesi. Lemmikkiturva on perusvakuutus kuoleman ja menettämisen varalle. Lemmikkiturvaan voit liittää lisävakuutuksena lemmikin vammautumisesta tai sairastumisesta johtuvia eläinlääkärikuluja korvaavan Lemmikkiturva Plus - vakuutuksen.

Mitä eri vakuutusturvat korvaavat?

Lemmikin hoitokulut

Lemmikkiturva Plus -vakuutuksesta korvataan vakuutusmäärään asti vakuutuksen voimassaoloaikana alkaneesta sairaudesta tai vammasta aiheutuneet hoito- ja tutkimuskustannukset. Kustannuksina korvataan eläinlääkärin palkkiot, eläinlääkärin määräyksestä käytettyjen lääkeaineiden, sideaineiden tai niihin verrattavien kustannukset sekä sairauden tai vamman tutkimista varten välttämättömät röntgen- tai laboratoriokulut.

Lemmikin varkaus tai katoaminen

Vakuutuksesta korvataan varkaus ja katoaminen, kun eläintä ei ole löydetty kuukauden kuluessa varkauden tai katoamisen havaitsemisesta.

Lemmikin kuolema

Vakuutuksesta korvataan vakuutuksen voimassaolon aikana alkaneesta sairaudesta tai vammasta aiheutunut kuolema. Eläinlääkärin määräyksestä tehty lemmikkieläimen lopettaminen korvataan, jos lemmikki on sairastunut tai vahingoittunut niin pahoin, että eläimen kuolema asianmukaisesta hoidosta huolimatta on ennen pitkää odotettavissa tai kysymyksessä on eläinrääkkäyksen välttäminen.