Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kissavakuutus

Myös lemmikit tarvitsevat turvaa. Hyvästä hoidosta huolimatta lemmikkisi voi sairastua tai loukkaantua ja tarvita eläinlääkärin apua, jolloin hoitokulut voivat nousta yllättävän korkeiksi. Lemmikkisi voi myös kadota tai menehtyä. Näiden ikävien tapahtumien varalle voit vakuuttaa Suomen Kissaliittoon rekisteröidyn terveen kissasi.

Mitä eri vakuutukset korvaavat?

Lemmikin hoitokulut

Lemmikkiturva Plus -vakuutuksesta korvataan vakuutusmäärään asti vakuutuksen voimassaoloaikana alkaneesta sairaudesta tai vammasta aiheutuneet hoito- ja tutkimuskustannukset. Kustannuksina korvataan eläinlääkärin palkkiot, eläinlääkärin määräyksestä käytettyjen lääkeaineiden, sideaineiden tai niihin verrattavien kustannukset sekä sairauden tai vamman tutkimista varten välttämättömät röntgen- tai laboratoriokulut.

Lemmikin varastaminen tai katoaminen

Vakuutuksesta korvataan varkaus ja katoaminen kun eläintä ei ole löydetty kuukauden kuluessa varkauden tai katoamisen havaitsemisesta.

Lemmikin kuolema

Vakuutuksesta korvataan vakuutuksen voimassaolon aikana alkaneesta sairaudesta tai vammasta aiheutunut kuolema. Eläinlääkärin määräyksestä tehty lemmikkieläimen lopettaminen korvataan, jos lemmikki on sairastunut tai vahingoittunut niin pahoin, että eläimen kuolema asianmukaisesta hoidosta huolimatta on ennen pitkää odotettavissa tai kysymyksessä on eläinrääkkäyksen välttäminen.