Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kissavakuutus

Myös lemmikit tarvitsevat turvaa. Hyvästä hoidosta huolimatta lemmikkisi voi sairastua tai loukkaantua ja tarvita eläinlääkärin apua, jolloin hoitokulut voivat nousta yllättävän korkeiksi. Lemmikkisi voi myös kadota tai menehtyä. Näiden ikävien tapahtumien varalle voit vakuuttaa Suomen Kissaliittoon rekisteröidyn terveen kissasi.

Lyhyesti

  • Vakuutus lemmikin menettämisen varalle korvaa lemmikin katoamisen, anastamisen tai äkillisen kuoleman
  • Hoitokuluvakuutus antaa turvan koiran sairauden ja tapaturman aiheuttamien eläinlääkärin tutkimus- ja hoitokulujen varalle

Vakuutustuotteet

Laaja lemmikkiturvavakuutus

Laajaan lemmikkiturvavakuutukseen sisältyy peruslemmikkiturvavakuutuksen lisäksi Lemmikkiturva Plus, joka korvaa kissalle Suomessa annetun hoidon ja tehdyt tutkimukset kuten eläinlääkärin palkkiot, eläinlääkärin määräyksestä käytetyt lääkeaineet, sideaineet tai niihin verrattavat kustannukset sekä sairauden tai vamman tutkimista varten välttämättömät röntgen- tai laboratoriokulut.

Perus lemmikkiturvavakuutus

Lemmikkiturva korvaa kissan vakuutusmäärän, kun kissa kuolee tapaturmaisesti tai se joudutaan lopettamaan eläinlääkärin määräyksestä sairauden tai vamman seurauksena, joka on aiheutunut vakuutuksen voimassaoloaikana.