Vapaa-ajan asunto

Vapaa-ajan asunto, Kotivakuutus, Mökki

Kesämökki tai ympärivuotiseen asumiseen tarkoitettu vapaa-ajan asunto kannattaa vakuuttaa rakennuksen varustetason mukaisesti. Kesämökillä oleva irtaimisto tarvitsee oman vakuutuksensa.

Mitä eri vakuutukset korvaavat?

Valitse vakuutus tarpeesi mukaan. Oheisistä linkeistä näet mitä eri vakuutukset korvaavat.

Rikkoutuminen

Vakuutuksesta korvataan sekä rakennukselle että LVISA -laitteille aiheutuneita rikkoutumisvahinkoja.

Vuoto

Vakuutuksesta korvataan nesteen, höyryn ja kaasun rakennukselle aiheuttamia vahinkoja, kun aine on vuotanut rakennuksen kiinteästä johtoverkosta, sisäpuolisesta sadevesiputkistosta, rakennuksen jotoverkkoon liitetyistä kiinteistä käyttölaitteista tai pesukoneesta.

Varkaus, murto, ryöstö tai ilkivalta

Vakuutuksesta korvataan varkaudesta, murrosta, ryöstöstä tai ilkivallasta rakennukselle aiheutuneita vahinkoja.

Myrsky

Vakuutuksesta korvataan myrskyn ja raesateen rakennukselle aiheuttamia vahinkoja.

Poikkeuksellinen tulva

Vakuutuksesta korvataan poikkeuksellisen rankkasade-, vesistö- ja merivesitulvan aiheuttamia rakennusvahinkoja sekä vesistö- ja merivesitulvan seurauksena jään liikkumisesta aiheutunut vahinko.

Räjähdys

Vakuutuksesta korvataan räjähdyksessä aiheutunut vahinko.

Vastuu

Vakuutuksesta korvataan toiselle aiheutetut henkilö- ja esinevahingot, joista vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvastuussa.

Oikeusturva


Vakuutuksesta korvataan vakuutetun välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka ovata aiheutuneet lakimiesavun käyttämisestä riita-, rikos- ja hakemusasioissa vakuutetun yksityiselämään liittyvissä asioissa.