Safety Pack - nuoren aikuisen vakuutuspaketti

Safety Pack

Turvan Safety Pack on omassa taloudessa asuville 18-26-vuotiaille räätälöity vakuutuspaketti. Se sisältää kaikki tarvitsemasi vakuutukset: koti-, tapaturma- ja matkustajavakuutus.

Jos perheeseesi kuuluu puoliso ja jälkikasvua, suosittelemme sinulle Super Safety Packia, johon kuuluu henkivakuutus. Sillä turvaat perheesi toimeentulon, jos sinulle sattuu jotakin.

Turvan valtti on henkilökohtainen palvelu. Varsinkin ensimmäistä vakuutusta ottaessasi haluamme käydä vakuutuksen sisällön kanssasi läpi. Tämän vuoksi Safety Pack ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Pyydä tarjous, soita 01019 5110 tai tule käymään ja hoidetaan vakuutusasiasi kerralla kuntoon!

Safety Pack -vakuutuspakettiin sisältyvän pelkän Isohima-kotivakuutuksen voit ostaa erikseen nopeasti ja helposti verkkokaupasta.

Lyhyesti

Safety Pack -vakuutuspaketti tarjoaa sinulle

  • irtaimiston laajan tason kotivakuutuksen, jolla vakuutat kodin tavanomaisia tavaroita kuten vaatteet, huonekalut, koneet ja laitteet, mukaan lukien tietokoneet ja muun kodin viihde-elektroniikan. Irtaimiston vakuutus on voimassa myös 6 kk ajan ulkomailla matkatavaravakuutuksena 4500 euroon asti ilman omavastuuta.
  • koti- irtaimiston vakuutuksen edullisesti ja pienellä omavastuulla
  • tapaturmavakuutuksen halutuilla korvausmäärillä, ilman omavastuuta

Tarvittaessa voit liittää pakettiin myös matkustajavakuutuksen, jolla vakuutat itsesi ja perheesi ulkomailla sattuvien sairauksien ja tapaturmien varalta.

Super Safety Packissä on lisäksi mukana henkivakuutus, jolla vakuutat läheistesi kannalta kaikkein tärkeimmän -itsesi.


Vakuutustuotteet


Safety Pack

Turvan Safety Pack sisältää:

Nuorten Isohima irtaimistovakuutuksen, joka on edullinen alle 27-vuotiaan nuoren kotivakuutus. Vakuutus antaa turvaa äkillisten ja ennalta arvaamattomien vahinkojen, kuten esimerkiksi rikkoutumisen, tulipalon ja varkauksien varalle. Vahingon sattuessa omavastuu on pienempi kuin tavallisessa kodin irtaimistovakuutuksessa. Vakuutus on voimassa myös matkatavaravakuutuksena 4500 euroon asti enintään 6 kuukautta kestävillä matkoilla kaikkialla maailmassa ilman omavastuuta. Vakuutus sisältää myös vastuu-ja oikeusturvavakuutukset.

Täysajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa vapaa-ajan lisäksi myös työaikana. Vakuutus toimii apuna korvaamalla tapaturmasta aiheutuneen vamman hoitokuluja ilman omavastuuta, jos esimerkiksi kompastut kotipihassa, putoat hevosen selästä tai loukkaat muuten itseäsi. Tapaturmalla tarkoitetaan äkillistä tapahtumaa, joka johtuu ulkoisesta syystä ja aiheuttaa vakuutetulle ruumiinvamman. Hoitokuluja ovat esimerkiksi lääkärin määräämät tutkimukset, hoidot ja sairaalan hoitopäivämaksut. Vakuutukseen sisältyy myös korvaus tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan varalta. Lisäksi vakuutusturvaa voi laajentaa valitsemalla päivärahan ohimenevän työkyvyttömyyden varalta sekä korvaussumman tapaturmaisen kuoleman varalta.

Jos kilpaurheilet tai harrastat vakuutusehdoissa mainittuja ns.vaarallisia lajeja kuten kamppailu-, ilmailu-, kiipeilylejeja tai sukellusta, tarvitset lisäksi urheiluvakuutuksen.

Matkustajavakuutuksen, joka on turvanasi, jos matkalla sairastut tai sinulle sattuu tapaturma. Matkasairaus on matkan aikana äkillisesti ja ennalta arvaamatta alkanut sairaus, joka edellyttää välitöntä lääkärinhoitoa. Jos ennen matkaa alkanut sairaus tai vamma yllättäen matkan aikana pahenee ja tarvitset lääkärinhoitoa, korvaa matkustajavakuutus kustannnukset ensiapuluontoisen hoidon osalta. Matkatapaturma on odottamaton äkillinen tapahtuma, joka johtuu ulkoisesta syystä ja aiheuttaa ruumiinvamman.

Vakuutukseen kuuluvat lisäksi matkan peruuntumis-, keskeytymis- ja matkalta myöhästymisen turvat. Vakuutus kannattaa ottaa ajoissa, sillä peruuntumisturva tulee voimaan vain, jos vakuutus on otettu vähintään 3 vuorokautta ennen matkaa. Jos harrastat urheilua tai aiot kokeilla vaikka laitesukellusta, varmista vakuutuksen voimassaolo kyseisessä lajissa. Esimerkiksi kilpaurheilua ja laitesukellusta tavallinen matkustajavakuutus ei kata.

Vakuutusturvasta huolehtiminen ennen matkaa on tärkeää, koska sairaanhoidon kustannukset ulkomailla voivat aiheuttaa ison laskun. Tarkempaa tietoa vakuutusten sisällöstä saat yllä olevasta tuoteselosteesta.

Super Safety Pack


Turvan Super Safety Pack sisältää koti-, tapaturma- ja mahdollisen matkustajavakuutuksen lisäksi myös henkivakuutuksen.

Henkivakuutus sisältää turvan sairauden ja tapaturman aiheuttaman kuoleman varalta. Sovittu kertakorvaus maksetaan edunsaajalle, jos vakuutettu kuolee vakuutuksen voimassa ollessa. Vakuutus on voimassa työ- ja vapaa-aikana kaikkialla maailmassa. Voit määritellä kuolemantapauksessa maksettavan korvaussumman juuri sinun tilanteeseesi ja tarpeeseen sopivaksi.

Turvan Henkikulta -vakuutuksella voit varmistaa tärkeimmän vakuutusturvan läheisillesi ja itsellesi. Henkikulta on edullinen kuolemanvaravakuutus, joka on räätälöity ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Henkikullan vakuutusmaksussa on jäsenetuna huomioitu järjestökohtainen ryhmäalennus, joka on sidoksissa järjestön jäsenyyteen.