Kerros- ja rivitalo

Kerrostalo, Rivitalo, Omaisuus

Kerros- tai rivitalossa asuessasi sinun tarvitsee vakuuttaa kodin irtaimisto riippumatta siitä, asutko vuokralla vai omistusasunnossa. Kodin irtaimistovakuutuksella vakuutat oman sekä kanssasi samassa taloudessa vakinaisesti asuvien henkilöiden irtaimiston.

Kotivakuutus nyt verkkokaupasta -27,3 % ammattiliiton jäsenelle

Ammattiliiton jäsenenä saat jatkuvan 10 % liittoalennuksen sekä vuosien myötä kasvavan omistaja-asiakasalennuksen 5–10 %. Verkkokaupasta ostaessasi saat vielä 15 %:n alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Alennusta ensimmäiselle vuodelle kertyy siis pilkulleen vähintään 27,3 %.

Lyhyesti

  • Suosittelemme kodin irtamiston vakuuttamista täysarvovakuutuksena asuinneliöiden mukaan. Kun asuinneliöt on oikein ilmoitettu, irtaimisto on vakuutettu täydestä arvosta.
  • Irtaimiston vakuutus kattaa yksityiskäyttöön tarkoitetut kodin tavanomaiset esineet, laitteet, koneet ja välineet.
  • Tavanomaisia kodin esineitä ovat muun muassa huonekalut, vaatteet, kodinkoneet, viihde- ja muu elektroniikka.
  • Laajaan irtaimistovakuutukseen sisältyy lisäksi matkatavaravakuutus.

Kerros- ja rivitalon vakuutukset - Vertailutaulukko

 

Isokoto

Isohima

Vakikoto

Pikkukoto

 

Rikkoutuminen tai muu äkillinen ja ennalta arvaamaton tapahtuma
Varkaus, murto, ryöstö, ilkivalta
Vuotovahingot
Salamanisku ja sähköilmiö
Räjähdys
Liikenne- ja vesiliikenneonnettomuus
Villieläinten aiheuttamat vahingot
Raesadevahingot
Myrskyvahingot
Poikkeukselliset tulvavahingot
Palo- ja nokivahingot
Matkatavaravahinko

Vakuutustuotteet


Laaja kotivakuutus

Turvan laajin kotivakuutus, Isokoto, korvaa irtaimistolle sattuneita äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja. Vakuutus on voimassa myös matkatavaravakuutuksena 4500 euroon asti alle 45 vuorokautta kestävillä matkoilla kaikkialla maailmassa. Vakuutus sisältää myös vastuu- ja oikeusturvavakuutukset.

Nuorten Isohima irtaimistovakuutus on edullinen, alle 27-vuotiaan nuoren kotivakuutus. Vakuutus korvaa äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja, ja vahingon sattuessa omavastuu on pienempi kuin tavallisessa kodin irtaimistovakuutuksessa. Isohima on hyvä turva myös opiskelija-asunnon irtaimistolle. Vakuutus on voimassa myös matkatavaravakuutuksena 4 500 euroon asti alle kuusi kuukautta kestävillä matkoilla kaikkialla maailmassa. Vakuutus sisältää myös vastuu- ja oikeusturvavakuutukset.

Perus kotivakuutus

Turvan Vakikoto korvaa irtaimistolle sattuneita murto-, ryöstö-, vuoto-, varkaus- ja ilkivaltavahinkoja sekä palo-, myrsky- ja sähköilmiövahinkoja. Vakuutus ei sisällä rikkoutumisvahinkoja eikä matkatavaravakuutusta.

Suppea kotivakuutus

Turvan Pikkukoto korvaa irtaimistolle sattuneita palo-, noki- ja myrskyvahinkoja. Vakuutus ei sisällä murto-, ryöstö-, vuoto-, varkaus-, sähköilmiö-, eikä ilkivaltavahinkoja. Vakuutukseen ei sisälly myöskään esineiden rikkoutumisvahingot eikä matkatavaravakuutus.

Katso myös:

Vapaa-ajan asunto, Kotivakuutus, Mökki
Vapaa-ajan asunto

Vakuutus vapaa-ajan asunnolle

Henkilövakuutus, Aikuisen ja nuoren vakuutukset
Aikuisen ja nuoren vakuutukset

Henkilövakuutukset aikuisille ja nuorille

Lapsivakuutus
Lapsivakuutus

Henkilövakuutukset perheen pienimmille