Turvaa itsesi vakuutuksella


Oletko sinä tapaturma-altis? Jos sinulle sattuu ja tapahtuu, kannattaa huolehtia vakuutukset kuntoon. Omasta pussista maksetut hoitokulut voivat tulla kalliiksi. Terveydestä ja hyvinvoinnista kannattaa toki pitää huolta jo ennen kuin edes tapahtuu mitään. Ennakointi voi säästää pitkän pennin. Mutta jos lääkärireissu on kuitenkin edessä, voit sopivan vakuutuksen turvin mennä yksityiselle lääkäriasemalle ja saat hoidon nopeammin.

Omasta ja läheisten terveydestä on tärkeää pitää huolta kehdosta hautaan. Siihen avuksi ovat vitamiinivalmisteet, terveelliset elämäntavat ja maalaisjärki. Tapaturma-alttiita harrastuksia harrastaessa kannatta varmistaa, että vakuutukset ovat kunnossa.

Sairastumisen ja tapaturman varalta voi vakuuttaa


Sairauskulu- ja tapaturmavakuutukset ovat kaksi eri asiaa. Tapaturmavakuutus ei korvaa influenssasta aiheutuneita hoitokuluja, eikä sairauskuluvakuutus korvaa tapaturmaa. Sairaskuluvakuutus mahdollistaa käynnit yksityisillä lääkäriasemilla, vaikka rahatilanne ei olisikaan sairastuessa se paras mahdollinen. Aktiivisesti urheilevan kannattaa hankkia urheiluun tarkoitettu vakuutus.

Tapaturma-alttiita lajeja harrastaessa kannattaa varmistaa, että tapaturmavakuutus on kunnossa ja kattaa harrastamasi lajin. Tällaisia lajeja ovat muun muassa itsepuolustus- ja palloilulajit sekä ratsastus. Joidenkin lajien lisenssietuna on vakuutus, joka korvaa kyseisen lajin harjoituksissa tapahtuneet vahingot. Silloin täytyy kuitenkin muistaa, että muualla tapahtuneet vahingot eivät kuulu lisenssisuojan kattamaan vakuutukseen.

Tutustu henkilövakuutuksiin täällä ja hoida itsesi Turvaan!

Sinua saattavat kiinnostaa myös: